Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Νέα Σελήνη στον Κριό: Δυναμική εκκίνηση χωρίς καύσιμα

14 Απριλίου 2010 μεσημέρι γύρω στις 15:30 ώρα Ελλάδας η Σελήνη συναντά τον Ήλιο και έχουμε Νέα Σελήνη στον Κριό που είναι ότι καλύτερο για μια καινούργια, δυναμική αρχή και για ανάληψη δράσης.
Ωστόσο, ενώ αυτή η Νέα Σελήνη εκ πρώτης όψεως μοιάζει αθώα και μας αφήνει με την αίσθηση της ευδαιμονίας, κρύβει αρκετές παγίδες και θέλει προσοχή από όλους.
Στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης ο Άρης πραγματοποιεί μία δυσαρμονική όψη 150 μοιρών με τον Πλούτωνα, η οποία δηλώνει ότι τα γεγονότα θα μας προκαλούν θλίψη και μία τάση εσωστρέφειας λόγω κακής ψυχολογικής διάθεσης.
Η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού θα προκαλέσει σκληρά γεγονότα ενώ η όψη 150 μοιρών του Κρόνου με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα θα φέρει θλίψη και δάκρυα.
Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης δείχνει ότι  ανοίγει η κοινωνική ψαλίδα μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Θα αυξάνεται ο αριθμός των φτωχών με αποτέλεσμα να επικρατεί η βία που είναι συνέπεια της ανέχειας και της απόγνωσης.
Οι τρομοκρατικές ενέργειες, τα σοβαρά ατυχήματα και οι γεωφυσικές καταστροφές θα είναι κάποια από τα θέματα των ειδήσεων αυτή τη περίοδο.
Η λύτρωση θα έρθει μόνο μέσα από την Αγάπη και τη συνένωση όλων μας για το κοινό καλό, για έναν αγαθό σκοπό.

Σμάρω Σωτηράκη