Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15 - 21/4/2012 & Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η Εβδομάδα Διακαινησίμου βρίθει αστρολογικών γεγονότων και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.
Η αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο δεν είναι η καλύτερη αρχή για μια εβδομάδα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία τόσο γιορτινή όσο αυτή. Τα προβλήματα που μπορεί να φέρει, ιδιαίτερα σε άτομα που είναι προβεβλημένα στην κοινωνία, είναι πολλά. Επίσης εντείνει το κλίμα φόβου και ανασφαλειών, το οποίο μας ταλανίζει τον τελευταίο καιρό. 

Ο Άρης από την Παρθένο ναι μεν επιτέλους είναι σε ευθεία πορεία αλλά συνεχίζει να σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με το βόρειο δεσμό της Σελήνης. Ατυχήματα, ψευδαισθήσεις, απάτες κι αυταπάτες στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Κλείστε τα αυτιά σας στους ψεύτες, ιδιαίτερα τώρα που έχουν την τιμητική τους λόγω προεκλογικής περιόδου.

Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα προκαλέσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Εντάσεις, βίαια ξεσπάσματα, λεκτικές επιθέσεις, ατυχήματα, εκρηκτικές καταστάσεις, είναι στη σφαίρα του πιθανού με αυτή την όψη στο άκρως παρορμητικό ζώδιο του Κριού. Να προσέχετε κάθε σας κίνηση, να μην αφήνετε τα νεύρα και την παρόρμηση να παίρνουν το λόγο πριν να βουτήξετε τη γλώσσα στο μυαλό. 

Το Σάββατο, 21 Απριλίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Το τρίγωνό της με τον Άρη προσφέρεται για όσους θα ήθελαν να κάνουν μια επαγγελματική αρχή, έναν οικονομικό διακανονισμό, μια σημαντική κίνηση. Ωστόσο, όλα αυτά πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να μας εξωθήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις που ίσως να μην είναι και οι πιο ενδεδειγμένες σε δύσκολες εποχές. Αυτή η σύνοδος Ερμή - Ουρανού σε συνδυασμό με το τρίγωνο των Φώτων με τον Άρη, εξυπηρετούν τη δημοσιογραφία καθώς μπορεί να γίνει μια επιτυχημένη προσπάθεια αποκάλυψης σκανδάλων ή να υπάρξει κάποια είδηση που θα κάνει αίσθηση...

 Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις όψεις και τη Νέα Σελήνη που σας έχω αναλύσει παραπάνω. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη