Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20 - 26/5/2012 & Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους


Αυτή η εβδομάδα κερδίζει μια εξέχουσα θέση στον τομέα των αστρολογικών προβλέψεων καθώς στιγματίζεται από την έκλειψη που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Δευτέρας στους Διδύμους. Μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου που είναι πολύ σημαντική, αν λάβουμε υπόψη μας ότι έχει στιγματίσει τις πρόσφατες εξελίξεις της πολιτικής σκηνής και θα επηρεάσει τόσο αυτή όσο και η επόμενη, Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 4/6/2012, τις επικείμενες εκλογές αλλά και ένα μεγάλο διάστημα που θα ακολουθήσει.

Ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως η έκλειψη Ηλίου της 21ης Μαίου 2012, χρήζει ιδιαίτερας μνείας γι αυτό διαβάστε διεξοδική ανάλυσή του εδώ.

Ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους την Πέμπτη για να σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και να προκαλέσει ακόμη περισσότερο σύγχυση (λες και δεν μας έφτανε το πέπλο που θα ρίξει η έκλειψη). 

Γενικά, αυτές τις μέρες, καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί και να μην αφήνουμε τον ενθουσιασμό, τις αυταπάτες, τις κολακείες και κυρίως τα αδιανόητα, τεράστια ψέματα που μας λένα για να μας φοβίσουν, να μας παρασύρουν και να καπελώνουν την κρίση μας. 

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από την ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ στους Διδύμους. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη