Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
3 - 9 Δεκεμβρίου 2018
Νέα Σελήνη Στον Τοξότη



Από αυτή την εβδομάδα, μέρα με τη μέρα, θα αλλάζει το σκηνικό καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης, 6 Δεκεμβρίου, ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία. Ωστόσο, επειδή για ένα διάστημα θα είναι «στάσιμος» (όπως λέμε οι αστρολόγοι), δηλαδή θα βρίσκεται στη σκιά του, καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο τις κινήσεις σας, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Είναι προτιμότερο να μην κάνετε αγορές, κυρίως ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών μέσων, να αποφύγετε τα καινούργια ξεκινήματα, κυρίως αν αφορούν σε επαγγελματικές υποθέσεις. Αντιθέτως, αυτή η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη προσφέρεται για να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος ή για να μάθετε από τα λάθη σας, να προβείτε στις απαραίτητες αναθεωρήσεις, να αλλάξετε οπτική γωνία, υιοθετήσετε κάποια νέα μοντέλα συμπεριφορών.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στις 15 μοίρες του Τοξότη κατά την οποία τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα βρίσκονται σε θέση τετραγώνου με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα, οι οποίοι βρίσκονται στους Ιχθύς. Αυτό το σχήμα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους που θα προέρχονται από αυταπάτες, εξαπατήσεις, αμέλειες, αφηρημάδες ή λόγω της σύγχυσης που μπορεί να σας οδηγήσει στο να μην ιεραρχείτε σωστά τις προτεραιότητές σας με αποτέλεσμα να μένετε εκτεθειμένοι προς τους συνεργάτες ή τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και συνεργάζεστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει, κυρίως στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), θα είναι οι συνέπειες αυταπατών ή εξαπατήσεων, δηλαδή συναισθήματα ματαίωσης και απογοήτευσης. 
Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα αφήνει πολλά περιθώρια δράσης στους ψεύτες, απατεώνες, πλανευτές και στην άσκηση της πιο ψευδούς πολιτικής. Σκάνδαλα βγαίνουν στην επιφάνεια ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα με πρωταγωνιστικό στοιχείο το νερό χρήζουν της προσοχής μας.

Ακούσατε, ακούσατε: μην προβάλετε στους άλλους ιδιότητες που θα θέλατε να έχουν αλλά δεν τις έχουν, μην μετατρέπετε τις ανάγκες σας σε χαρακτηριστικά των άλλων, θεωρώντας ότι κάποιος/α που σας αρέσει, επειδή σας αρέσει, έχει όλα τα προσόντα που είναι αναγκαία για να συνάψετε την όποια σχέση μαζί του. Δείτε καθαρά τα άτομα με τα οποία συνδιαλλάσσεστε τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά, αποφασίστε με καθαρό μυαλό κι αν μπερδευτείτε, ρωτήστε κάποιον πιο αντικειμενικό για να σας βοηθήσει. 

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. 

Σμάρω Σωτηράκη