Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ουρανός στον Κριό - Ηφαιστιακή έκρηξη


Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ο Ουρανός μπήκε στον Κριό, για να αρχίσει έναν ολοκαίνουργιο κύκλο στο ζωδιακό!

Ο πλανήτης Ουρανόςείναι ο Προμηθέας που έκλεψε τη φωτιά από τους θεούς και την έδωσε στον άνθρωπο. Κι εδώ, βεβαίως μιλάμε για το Κοσμικό Πυρ της γνώσης, της ανώτερης συνειδητότητας, της πνευματικής ανέλιξης του ατόμου αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μέσα από τον Ουρανό ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι αν διευρυνθεί ο ίδιος συνειδησιακά, αναβιβάζει τη συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Ο συντονισμός μας με τις ενέργειες του πλανήτη Ουρανού, ανοίγει τους πνευματικούς μας ορίζοντες, μας μετατρέπει σε κανάλια επικοινωνίας με τη Συμπαντική Γνώση, μας χαρίζει ενορατικές και διορατικές ικανότητες.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αλλαγών, της πρωτοπορίας, ο υποκινητής για να δούμε το μέλλον με όραμα, για να κυνηγήσουμε την Αλήθεια, για να βγούμε από το  εγώ μας και να συνειδητοποιήσουμε το εμείς, όχι τόσο σαν συντροφιά αλλά σαν την Ολότητα στην οποία ανήκουν η ψυχές μας. Δεν είναι τυχαίο ότι άτομα που είχαν τονισμένο τον Ουρανό στο ωροσκόπιό τους, όπως ο Τσε Γκεβάρα, είχαν ένα μεγάλο όραμα που συνδυασμένο με την αγάπη για την ανθρωπότητα, τους εξώθησε στο να γίνουν επαναστάτες.

Ο Κριός είναι το ζώδιο της πυροδότησης, της πρώτης σπίθας. Είναι η αφετηρία των πάντων, το άνοιγμα του κύκλου της ζωής.

Με τον Ουρανό στον Κριό θα συμβούν πολλές και σημαντικότατες αλλαγές. Άλλωστε ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αλλαγών, της κατάλυσης των συμβάσεων, της καθεστηκυίας κατάστασης, η οποία περιορίζει τον άνθρωπο και υποβιβάζει την ανθρωπότητα. Θα δραστηριοποιηθούν οι μάζες ενάντια στο κατεστημένο και θα συμβούν βίαιες αναταραχές.

Θα υπάρξει επιτακτική ανάγκη για αφύπνιση καθώς ο Ουρανός στο περιβάλλον του Κριού θα συντελέσει στο να επιταχυνθούν τα πράγματα και άρα θα συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα που σκοπό τους θα έχουν την αφύπνιση των συνειδήσεων, την ανεύρεση της υπέρτατης Αλήθειας και την υπεράσπιση της Ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με λίγα λόγια η ανθρωπότητα θα αφυπνιστεί, έστω και με το ζόρι.

Σκεφτείτε ένα ηφαίστειο, το οποίο μαζεύει το μάγμα του. Αυτός είναι ο Ουρανός. Το ζώδιο του Κριού είναι η κατάλληλη συνθήκη για να εκτοξευτεί το μάγμα και να εκραγεί το ηφαίστειο. Τα γεγονότα θα είναι τόσο εκρηκτικά και βίαια όσο η έκρηξη ενός ηφαιστείου (εκρήξεις ηφαιστείων αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες και κυριολεκτικώς). Θα ξεσηκωθούν μικρά κράτη και καταπιεσμένες μειονότητες ή ομάδες ανθρώπων που η κοινωνία τους έχει περιθωριοποιήσει λόγω φυλετικών διακρίσεων.

Ο Ουρανός πέρασε και πάλι από τον Κριό στο διάστημα 1927 – 1935, το οποίο ήταν ίσως η πιο καθοριστική περίοδος της σύγχρονης ιστορίας καθώς τότε έγινε το μεγάλο οικονομικό κραχ. Στην Ευρώπη ο Χίτλερ και οι οπαδοί του ξεκίνησαν τη δράση τους, η οποία οδήγησε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ωστόσο, πρέπει να τονίσω ότι όλα αυτά δεν συνέβησαν μόνο επειδή υπήρχε ο Ουρανός στον Κριό. Ήταν αποτελέσματα πολλών όψεων, οι οποίες ωστόσο δεν ήταν χειρότερες από αυτές που έχουν ήδη αρχίσει να ισχύουν και που μας επιφυλάσσουν πολλά προσεχώς….

Το ζώδιο του Κριού και ο πλανήτης Ουρανός σε συνδυασμό, εκθειάζουν την ατομικότητα! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συνειδητοποιήσουμε τη θεότητα της ατομικότητάς μας, το «εγώ είμαι»! Καιρός να αναβιβάσουμε τη συνειδητότητά μας για να καταλάβουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει τη δική του μοναδική αποστολή στη γη, προκειμένου να ολοκληρωθεί μέσα από αυτόν και από όλες τις άλλες ξεχωριστές ατομικότητες το Μεγάλο Σχέδιο του Σύμπαντος!

Ο Θεϊκός Νους (Ουρανός) επιτάσσει μια καινούργια αρχή και δράση και αγώνα. Τώρα θα δημιουργηθούν καινούργια κινήματα, τα οποία θα διαλαλήσουν τα ιδανικά που σχετίζονται με την εποχή μας και θα αποτελέσουν τους φάρους του μέλλοντός μας. Θα αναδειχθούν οι ομάδες και οι επιστήμες που ασχολούνται με πνευματικά θέματα και θα κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει, ιδιαίτερα η αστρολογία που κυβερνάται από τον Ουρανό. Επίσης αναμένονται σπουδαίες πρωτοποριακές ανακαλύψεις.

Ο Ουρανός θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου του 2010. Μετά κινούμενος ανάδρομα θα μπει και πάλι στους Ιχθείς, τους οποίους θα εγκαταλείψει οριστικά στις 12 Μαρτίου του 2011 για να μπει και στον Κριό και να παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2019. Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει και μάλιστα πολύ σύντομα είναι κοσμοϊστορικές. Θα τις αναλύσω όλες στις προσεχείς αναρτήσεις.
Προς το παρόν κρατήστε ότι κάτι δυναμικό, καινούργιο, πρωτοποριακό και σημαντικό έρχεται να μπει στη ζωή μας αλλά η ανθρωπότητα καλείται να αποδείξει ότι το αξίζει…

Σμάρω Σωτηράκη

ΥΓ: Την επομένη αυτής της δημοσίευσης με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, μία από τις πιο σημαντικές ειδήσεις ήταν οι εκρήξεις των ηφαιστείων στη Λατινική Αμερική. Ομολογώ ότι ακόμη κι εγώ που είχα ήδη κάνει τη σχετική πρόβλεψη, έμεινα έκπληκτη με τη νομοτέλεια της αστρολογίας (μόλις μπήκε ο Ουρανός στον Κριό, άρχισε να ξεσηκώνει τα ηφαίστεια).