Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Αιγόκερως 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Το Σύμπαν σας βάζει στα δύσκολα καθώς σας δίνει υπερεντατικά μαθήματα και σας εξωθεί σε αναθεωρήσεις ζωής. Τώρα πρέπει να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας και να υιοθετήσετε ένα κανούργιο μοντέλο ζωής, πρέπει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, να αποκολληθείτε από το παρελθόν και να ατενίσετε το μέλλον. Οι προσκολλήσεις σας σε άτομα και καταστάσεις και η τάση σας να δίνετε σημασία στο επιφαινόμενο που είναι αρεστό στην κοινωνία, γυρίζοντας την πλάτη σε πιο ουσιαστικές καταστάσεις, θα δεχθούν μεγάλο πλήγμα.

Το 2011 είναι σκληρό με το καλημέρα σας καθώς στις 4/1 πραγματοποιείται μία Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, η οποία για περισσότερο σασπένς θα σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Επειδή οι σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές, θα περνούν δια πυρός και σιδήρου και -παράλληλα- δεν θα έχετε την απαιτούμενη διαύγεια για να πάρετε αποφάσεις, πρέπει να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση.
Η είσοδος του Δία στον Κριό στις 22 Ιανουαρίου δεν είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σας καθώς ο Δίας θα πραγματοποιήσει επιθετική όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα εντείνει τα προβλήματα.

Τον Φεβουάριο η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα βοηθήσει στο να πάρετε μιαν ανάσα ευχαρίστησης και αισιοδοξίας και θα σας βάλει στο ερωτικό παιχνίδι.
Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό από τις 12 Μαρτίου θα είναι το κερασάκι στην τούρτα σας καθώς θα πραγματοποιήσει με τη σειρά του τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αρχίζει μία μεγάλη περίοδος στην οποία -σταδιακά- θα πάρετε μαθήματα ζωής, τα οποία θα σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις στόχων, προτεραιοτήτων, φίλων, σχέσεων. Οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο και ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια από τις 21 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί μέσα στο 2011, έτοιμοι να δεχθείτε τις επιβεβλημένες αλλαγές και να κατανοήσετε ότι οι Κοσμικές Αρχές που αντιπροσωπεύονται από τους πλανήτες δεν θέλουν να σας κάνουν δυστυχισμένους. Σκοπό τους έχουν να σας απεξαρτήσουν από φόβους, ανασφάλειες και ποταπότητες της προσωπικότητας, οι οποίες βαυκαλίζονται από άτομα και καταστάσεις που ίσως πρέπει να αποχωριστείτε για να ανακαλύψετε τις εσωτερικές σας αλήθειες.

Ο Απρίλιος με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στον Κριό θα είναι ανατρεπτικός γι αυτό θα πρέπει να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση αλλά από τις 11 Μαίου που ο Άρης θα μπει στον Ταύρο και στη συνέχεια (15/5) θα τον ακολουθήσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, οι οιωνοί θα είναι καλύτεροι για το ζώδιό σας. Αξιοποιείστε αυτό το διάστημα μέχρι το τέλος του Μάη για να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας ή να κάνετε μια καινούργια αρχή αν κάτι τέτοιο είναι στα άμεσα σχέδιά σας.

Οι εκλείψεις του Ιουνίου θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας καθώς θα προκαλούν αντίξοες καταστάσεις που θα σας βγάζουν εκτός προγράμματος αλλά και εκτός εαυτού λόγω νεύρων και υπερέντασης. Ακριβώς επειδή θα κουράζεστε πολύ και θα είστε αγχωμένοι και σε υπεδιέγερση, θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας.
Η σανίδα σωτηρίας σας είναι η είσοδος του Δία στον Ταύρο, στις 4 Ιουνίου. Το περιβάλλον αυτού του ζωδίου είναι πολύ ευνοϊκό προς το δικό σας και από αυτήν τη θέση, στην οποία θα παραμείνει ένα χρόνο, ο Δίας θα μετριάζει τις αρνητικές επιρροές που δέχεται το ζώδιό σας.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο, το διαμετρικά αντίθετο ζώδιο προς το δικό σας και θα σας επηρεάσει πολύ καθώς θα προκαλέσει τριγμούς σε κάποιες σχέσεις σας. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε τίποτε και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή. 

Οι εντάσεις δεν θα σας λείψουν ούτε τον Αύγουστο αλλά πρέπει να βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας γιατί το 2011 θα δοκιμάζει τα όριά σας και πρέπει να είστε δυνατοί. 
Το Σεπτέμβριο θα έχετε κάπως καλύτερες μέρες και ακόμη καλύτερες τον Οκτώβριο καθώς μέσα στα δύσκολα θα υπάρχουν και κάποιες στιγμές ή ευκαιρίες στις οποίες θα μπορείτε να στηριχθείτε ή θα βρίσκονται τα άτομα που θα σας συμπαρίστανται ή θα σας βοηθούν να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. 

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη προσφέρεται για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας αλλά μετά τις 16 και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση, κυρίως στις δουλειές σας καθώς οι εκλείψεις στο ζωδιακό άξονα Διδύμων - Τοξότη θα επηρεάζουν αυτόν τον τομέα.
Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου θα βοηθήσει την κατάσταση με τις εκλείψεις καθώς θα σας αποσπάσει από τις δουλειές και θα σας βάλει σε ερωτικούς πειρασμούς αλλά τα πάθη που θα εκδηλωθούν μπορεί να είναι μοιραία ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχετε γενέθλια το Δεκέμβριο.
...Και τα μοιραία πάθη θέλουν πολλές αντοχές και μεγάλο ψυχικό σθένος. Αν το έχετε το σίγουρο είναι ότι θα αντεπεξέλθετε όχι μόνο στα ερωτικά καλέσματα αλλά και σε αυτήν την απαιτητική χρονιά...

Σμάρω Σωτηράκη