Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κριός 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Το 2011 είναι η χρονιά στην οποία θα νιώθετε ότι περπατάτε σε τεντωμένο σκοινί και, αρκετοί, θα είστε υποχρεωμένοι να ισορροπήσετε σε πολύ περίεργες συνθήκες. Τα δύο σκληρά πρόσωπα του Κοσμικού, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, θα πραγματοποιούν επιθετικές όψεις προς το ζώδιό σας. Ο Δίας που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι τις 4 Ιουνίου δεν θα μπορέσει να αποτελέσει το αντίπαλο δέος των δυσαρμονιών αλλά, τουλάχιστον, θα σας χαρίσει κάποιες στιγμές ανάπαυλας. Ο Ουρανός που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 12 Μαρτίου, βάζοντας και τις δικές του εκρηκτικές ενέργειες στο σκηνικό, θα καταλύσει ότι σας κρατάει δέσμιους του παρελθόντος θα καθαρίσει την ήρα από το σιτάρι, ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι κάποια ζιζάνια μπορεί να βαμπιρίζουν την ενέργεια και τη ζωή σας.

Η νέα χρονιά σας δείχνει το σκληρό της πρόσωπο με το καλημέρα καθώς στις 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, η οποία θα προκαλέσει επαγγελματικά προβλήματα και θα εντείνει τις αντιπαραθέσεις και τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Οι τριγμοί που θα προκληθούν στις σχέσεις σας μπορεί να επιφέρουν τη ρήξη αν δεν είστε διαλλακτικοί γι αυτό να προσέχετε. 
Από τις 16 Ιανουαρίου οι εξελίξεις θα είναι καλύτερες καθώς θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος ενώ η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας, στις 22 Ιανουαρίου, θα αμβλύνει τις εντάσεις. Οι γεννημένοι τον Μάρτιο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη καθώς ο Δίας θα πυροδοτήσει τις Πλουτώνιες ενέργειες που σας απειλούν. Οι Κριοί που έχετε γενέθλια τον Απρίλιο ίσως πάρετε περισσότερες χαρές με το Δία στο ζώδιό σας αλλά κι εσείς πρέπει να προσέχετε τον Μάρτιο που θα πραγματοποιήσει την επιθετική του αντίθεση με τον Κρόνο. Ωστόσο, ο Δίας είναι πάντα ευπρόσδεκτος καθώς θα σας βγάλει από τη μιζέρια και θα σας βάλει και πάλι στο φως. Θα είναι το στήριγμά σας για να δεσμευτείτε στην προσωπική σας ζωή, να παντρευτείτε ή να παίξετε σε πολλά ταμπλό.

 Στις 12 Μαρτίου θα μπει ο Ουρανός στο ζώδιό σας και θα πυροδοτήσει τη σπίθα της δύναμης, της γενναιότητας, της αγωνιστικότητάς. Προς το παρόν, στο 2011 θα επηρεάσει όσους έχετε γεννηθεί από τις 21 μέχρι τις 28 Μαρτίου ή όσους έχετε πλανήτες στις πρώτες μοίρες του Κριού.
Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι ο Ουρανός θα πραγματοποιεί μία επιθετική όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στις σχέσεις ή στην καριέρα ή στην οικογένεια. Όμως οποιαδήποτε κατάσταση καταγκρεμνιστεί με αυτές τις επιδράσεις είναι στηριγμένη σε σαθρά θεμέλια και υπάρχει στη ζωή σας από φόβο ή ανασφάλεια ή συμβιβασμό. Με λίγα λόγια όταν αργάτοτερα αναπολείτε το 2011 μπορεί να νίώθετε ότι τα σκληρά γεγονότα του θα έχουν συμβεί για να σας λυτρώσουν.
Το δίδυμο Δία - Ουρανού θα σας βοηθήσει να καταλύσετε, έστω και με το ζόρι, τα δεσμά του παρελθόντος και να αναπνεύσετε το αναζωογονητικό αεράκι που έρχεται από το μέλλον σας.

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα είναι ένας παράγοντας ανατροπών των σχεδίων σας τον Απρίλιο, ο οποίος -μετά τις 21- προσφέρεται για έρωτες καθώς η Αφροδίτη θα σας κάνει μιαν επίσκεψη με σποπό να ξυπνήσει τα ένστικτά σας και να σας βάλει στο παιχνίδι αναζήτησης ηδονών. 
Ο Μάης μολονότι θα είναι ένας κουραστικός μήνας, θα σας αφήσει καλές αναμνήσεις καθώς τότε θα δρέψετε καρπούς και θα μπορέσετε να καλύψετε κάποια κενά στον οικονομικό τομέα. 

Οι εκλείψεις του Ιουνίου δεν σας πτοούν αλλά, από τις 16 Ιουνίου, θα ήταν προτιμότερο να μην προβείτε σε δυναμικά ξεκινήματα και να είστε σε ετοιμότητα για τον αγώνα που θα πρέπει να δώσετε εξ' αιτίας της Ηλιακής έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στη 1 Ιουλίου στον Καρκίνο, θέση από την οποία οι επιδράσεις της θα είναι πολύ επιθετικές προς το ζώδιό σας.
Στις 4 Ιουνίου ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας και θα μπει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο, διάστημα στο οποίο θα σας δώσει την εύνοιά του στον πάσχοντα οικονομικό σας τομέα.
 Ο Αύγουστος με την Αφροδίτη στο λιοντάρι προβλέπεται εξαιρετικά ερωτικός και καταλληλότατος για διακοπές αλλά εντελώς ακατάλληλος για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ κουραστικός αλλά θα αμειφθείτε τον Οκτώβριο που φαίνεται ότι θα μπορέσετε να βρείτε τα άτομα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας.
Ευοίωνος θα είναι και ο Νοέμβριος αλλά από τις 23/11 μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ήταν καλύτερα να κρατήσετε μία συντηρητική στάση και να αποφύγετε κάθε τι που θα μπορούσε να σας βάλει σε κίνδυνο και, κυρίως, τα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Το 2011 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για σας και βεβαίως όχι επειδή το Σύμπαν σας έχει βάλει στο στόχαστρο. Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τη μέχρι τώρα στάση σας. Να μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με εγωισμό και να πάψετε να θεωρείτε τους εαυτούς σας ως τους μόνους ικανούς. Πρέπει να αλλάξετε ριζικά τη νοοτροπία σας και να αποκτήσετε πνεύμα συνεργασίας. Όσο πιο γρήγορα πάρετε το μήνυμα και αρχίσετε να επιδιώκετε τη συγχώνευση, τη συνεργασία, τη σύμπραξη, τόσο πιο ανώδυνα θα είναι τα γεγονότα που θα συμβούν.

Σμάρω Σωτηράκη