Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ταύρος 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις


Το βέβαιο είναι το 2011 δεν θα πλήξετε! Στο πρώτο εξάμηνο θα είστε αρκετά πιεσμένοι καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, δυσβάσταχτες για τη νωχελική φύση σας ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα υποδεχθείτε το Δία στο ζώδιό σας και θα σας ανταμείψει για τις προσπάθειες και τους κόπους σας.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και μία έκλειψη που δεν σας ταράζει ιδιαίτερα θα ξεκινήσει η νέα χρονιά που φαίνεται ότι σας ρίχνει το δόλωμα για να πιστέψετε ότι θα είναι καλή και ερωτική αλλά από τις 16 Ιανουαρίου τα γεγονότα θα σας βάλουν στο τρέξιμο. Δουλειά, αναγκαστική ανάληψη ευθυνών και κούραση θα συνθέτουν μία πιεστική καθημερινότητα.

Ο Δίας που θα μπει στον Κριό στις 22 Ιανουαρίου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου, θα λειτουργεί ως ο φύλακας - άγγελος που δρα σε έναν αόρατο κόσμο για να προλειάνει το έδαφος και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να υλοποιηθούν κάποιοι στόχοι ή επιθυμίες σας. Από τις 4 Ιουνίου και για ένα χρόνο που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα απολαύσετε τα δώρα του που θα είναι ορατά στον υλικό σας κόσμο...
Η προσφορά του Δία, ωστόσο, δεν πρέπει να καταγραφεί στο μυαλό σας ως δεδομένη και να σας εξωθήσει στην τεμπελιά. Αντίθετα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όσο πιο πολύ κοπιάσετε, όσο πιο μεγάλο αγώνα δώσετε, όσο πιο τίμιες θα είναι οι προσπάθειές σας, τόσο πιο μεγάλα θα είναι τα δώρα του.

Οι κινήσεις σας τον Φλεβάρη πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αλλά τον Μάρτιο θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.
Στις 12 Μαρτίου θα κάνει την πανηγυρική είσοδό του στον Κριό και ο Ουρανός. Ο πλανήτης της πρωτοπορίας και της ανατροπής αλλά επίσης της αναβίβασης της συνειδητότητας και της ενόρασης θα βρεθεί στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και για το 2011 θα επηρεάσει τους Ταύρους που έχετε γενέθλια από τις 20 μέχρι τις 27 Απριλίου. Με τον Ουρανό στον Κριό οι επιλογές σας είναι δύο: ή διαλύεστε συναισθηματικά μέσα στους φόβους, τις ανασφάλειες, την αδυναμία σας να δίνετε τέλος σε καταστάσεις και να προβαίνετε σε αλλαγές ή γίνεστε πιο δυνατοί, πιο συνειδητοποιημένοι και απεξαρτημένοι από τους εθισμούς σας που συνήθως σχετίζονται με την ύλη.

Ο Απρίλιος και ο Μάιος υπόσχονται καλές εξελίξεις αισθηματικού χαρακτήρα αλλά εγκυμονούν πολλές περιπέτειες στη δουλειά. Ιδιαίτερα ο Μάης μοιάζει σαν το αφεντικό που παραμονεύει στο κατώφλι της φάμπρικας προκειμένου να σας εξαντλήσει. Οι συνθήκες θα μπορούσε να ήταν πιο ευχάριστες τον Ιούνιο (όπως είπαμε στις 4 ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας) αλλά μας τα χαλάνε οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στο ζωδιακό άξονα των οικονομικών σας. Αποφύγετε κάθε διαπραγμάτευση ή υπογραφή διακανονισμού για να μην έχετε προβλήματα.

Η έκλειψη του Ιουλίου δεν σας πτοεί. Αντίθετα ο μήνας είναι καλός για να επαναφέρετε τις ισορροπίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον καθώς επίσης και για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Από συντηρητικοί εώς αδρανείς πρέπει να είστε τον Αύγουστο (ευτυχώς είναι μήνας διακοπών) ενώ πρέπει να μπείτε δυναμικά στον αγώνα το Σεπτέμβριο.
Οι πιέσεις που θα σας ασκηθούν τον Οκτώριο, τόσο από τη δουλειά όσο και από το οικογενειακό περιβάλλον, θα σας επιφορτίσουν συναισθηματικά γι αυτό πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας για να μην κάνετε κάποιο ανεπανόρθωτο λάθος. 

Το διάστημα μέχρι τις 18 Νοέμβρη είναι αρκετά καλό για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα των οικονομικών σας υποθέσεων, να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος στη δουλειά ή να προωθήσετε νέες ιδέες αλλά από τις 19/11 μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αναστατωθείτε λόγω των εκλείψεων. Αν θέλετε να αποφύγετε τις αρνητικές επιδράσεις τους, πρέπει να είστε λογικοί στο θέμα οικονομική διαχείριση.

Ο τελικός απολογισμός του 2011 θα είναι καλός για τους Ταύρους που θα κλέψετε λίγο αυθορμητισμό από τον γείτονά σας Κριό και λίγη ελαστικότητα από το άλλο γειτονικό σας ζώδιο, τους Διδύμους. Με λίγα λόγια πρέπει να αποβάλλετε τη δυσκαμψία και την εσωστρέφεια και να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις των κοσμικών επιρροών που σας εξωθούν σε αναθεωρήσεις, αλλαγές και αποδεσμεύσεις από εξαρτήσεις του παρελθόντος. Πρέπει να ρίξετε φως στις μύχιες πλευρές σας, να μην κρατάτε μυστικά από τους εαυτούς σας, να κάνετε τις παραδοχές σας. Ωστόσο, το πιο σημαντικό που σας διδάσκουν ο Δίας και ο Ουρανός στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, είναι ότι δεν πρέπει να προβάλλετε το παρελθόν στο μέλλον με αποτέλεσμα να μένετε αδρανείς από τους φόβους που συνοδεύουν τις παρελθούσες εμπειρίες σας. Πρέπει να ζείτε δυναμικά το παρόν αφού πρώτα έχετε κάνει την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική σας και έχετε συνειδητοποιήσει ποια είναι τα κίνητρα των λανθασμένων επιλογών σας.

Σμάρω Σωτηράκη