Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Σκορπιός 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Το 2011 είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών! Οι Συμπαντικές επιδράσεις σας καλούν σε αναθεωρήσεις και σε συνειδητοποιήσεις, οι οποίες -αργά και σταθερά ή εντελώς απότομα, ανάλογα με τον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη- θα μεταβάλλουν την καθημερινότητά σας. Εσείς καλείστε να αποδείξετε ότι είστε άξιοι αντιπρόσωποι του ζωδίου σας που είναι αυτό της μετάλλαξης.

Ενώ το 2011 ξεκινά δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα καθώς ακόμη και η Ηλιακή έκλειψη δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιό σας, από τις 16 που ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, αρχίζει μία περίοδος σκληρής προσπάθειας. Το κερασάκι στην τούρτα θα αποτελέσει η είσοδος του Δία στον Κριό στις 22/1. Αυτός ο αγαπημένος πλανήτης δεν θα βρίσκεται πλέον στο περιβάλλον των Ιχθύων από όπου σας έφερνε τύχη και σας προστάτευε. Μέχρι τις 4 Ιουνίου που θα παραμείνει στον Κριό, θα στρέψει την προσοχή σας στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες αλλά με τη σύγχρονη επίδραση του Κρόνου από το Ζυγό, θα φέρουν παράλληλα την πίεση, το άγχος, τα εξαντλητικά ωράρια. 
Ο Φλεβάρης αναμένεται να είναι πολύ πιεστικός και αγχωτικός λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος.

Στις 12 Μαρτίου ο Ουρανός θα μπει στον Κριό για να δώσει το πιο καθοριστικό μήνυμα. "Πρέπει να αλλάξετε τρόπο ζωής, να αναθεωρήσετε τις αξίες σας, να είστε πιο συνειδητοποιημένοι" θα σας λέει ο Ουρανός. Μέσα στην επταετία που θα παραμείνει στον Κριό, οι Σκορπιοί που θα είστε εναρμονισμένοι με το πνεύμα του, αυτό της αλλαγής και της πρωτοπορίας, της επανάστασης των συνειδήσεων και της αναβίβασης της συνειδητότητας, όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αλλά θα εκπλαγείτε καθώς η καθημερινότητά σας θα είναι πιο συμβατή προς τα θέλω σας. Αν είστε προσκολλημένοι στις παλιές πεποιθήσεις και αξίες σας, θα τα βρείτε λίγο σκούρα με τον Ουρανό στον Κριό. Ο Ουρανός μέσα στο 2011 θα επηρεάσει περισσότερο τους Σκορπιούς που έχετε γενέθλια από τις 23 -27 Οκτωβρίου ή όσους έχετε πλανήτες στις πρώτες μοίρες του ζωδίου σας προς τις οποίες θα πραγματοποιήσει μία καρμική όψη 150 μοιρών, η οποία προκαλεί μοιραίες αλλαγές.

Ο Ποσειδώνας στο διάστημα από τις 4 Απριλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου θα βρέξει τα πόδια του στο υδάτινο και ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Ιχθύων. Αυτή η πλανητική μετακίνηση είναι θετική για εσάς καθώς έχει σαν σκοπό της να ανοίξει τις καρδιές σας, να σας βάλει στην ατραπό της αγάπης και της ευδαιμονίας. Η παγίδα της είναι η ωραιοποίηση, κυρίως στις ερωτικές σας υποθέσεις για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.

Το διάστημα μέχρι τις 4 Ιουνίου που ο Δίας θα μπει στον Ταύρο αναμένεται να είναι πολύ κουραστικό λόγω δουλειάς και πιέσεων που θα δεχθείτε από πολλές πλευρές. Ο Δίας από το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, τον Ταύρο, θα διευρύνει τους ορίζοντές σας καθώς θα αποτελέσει την Κοσμική Αρχή που θα ρίχνει φως στις σχέσεις σας. Στον ένα χρόνο που θα παραμείνει στον Ταύρο θα σας δώσει τις ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες, για να παντρευτείτε ή για να δημιουργήσετε μία σοβαρή σχέση.
Ωστόσο, τον Ιούνιο που θα στιγματιστεί από τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, να μην υπογράψετε κανένα διακανονισμό και να έχετε κάνει ένα προϋπολογισμό βάσει του οποίου να σας είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε κάποια απρόοπτα έξοδα.

Τον Ιούλιο δεν σας πτοεί ούτε η έκλειψη ούτε τίποτε καθώς θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να επεκταθείτε επαγγελματικά ή να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν και σας δίνουν χαρά. Επίσης οι αστρολογικές συγκυρίες είναι θετικές και για να χαρείτε τον έρωτα.
Ο Αύγουστος με τον ανάδρομο Ερμή προσφέρεται μόνο για διακοπές, περισυλλογή, επαναφόρτιση μπαταριών.

Από το Σεπτέμβριο αρχίζει μία καλή περίοδος στην οποία αρκετοί θα συνάψετε καινούργιες συνεργασίες ενώ τον Οκτώβριο εκτός από πολλή δουλειά και πιεστικά ωράρια, θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας για να δίνει χρώμα στη ζωή σας και να τη φωτίζει με ερωτικές επιτυχίες και χαρές. Αν έχετε μία σχέση που σας καλύπτει και θέλετε να παντρευτείτε ή να την επισημοποιήσετε ο Οκτώβρης είναι καλός για να κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή σας.
Στο δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου το βάρος σας θα πέσει στον οικονομικό τομέα καθώς μέχρι τις 18/11 θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες ή να προβείτε σε κάποιους διακανονισμούς. Από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς τόσο οι εκλείψεις όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα βάλουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες σας στον οικονομικό τομέα και θα είναι οι απαγορευτικοί αστρολογικοί παράγοντες για να υπογράψετε εταιρικές συμφωνίες ή να προβείτε σε σημαντικές αγορές.

Να θυμάστε ότι στο 2011 ο Κρόνος θα βρίσκεται στο Ζυγό, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θέση από την οποία θα βγάλει στην επιφάνεια τους πιο απόκρυφους φόβους σας. Σκοπός του Κοσμικού σχεδίου δεν είναι να σας κάνει καταθλιπτικούς αλλά να ενεργοποιήσει τις ισχυρές σας μεταφορφωτικές ικανότητες με τις οποίες θα μπορέσετε να ανατρέψετε τις καταστάσεις και να μετουσιώσετε τις φοβίες σε συνειδητοποιημένη γνώση και δύναμη. Με τον Κρόνο στο Ζυγό κερδισμένοι θα είστε οι Σκορπιοί που θα αντλήσετε τις δυνάμεις σας από το Σύμπαν, τη πίστη σας, τα αιώνια σύμβολα, τα αρχέτυπα...

Σμάρω Σωτηράκη