Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Κλήρος της Τύχης: Ανακαλύψτε τον Κρυμμένο σας Θησαυρό



Ένα σημαντικότατο ενεργειακό σημείο στο ωροσκόπιο είναι ο Κλήρος της Τύχης. Για να καταλάβετε την αξία του σκεφτείτε ότι ο Κλήρος αυτός διασυνδέει ενεργειακά τα τρία πιο ισχυρά σημεία του ωροσκοπίου (τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο και τη Σελήνη).
Τι ακριβώς όμως συμβολίζει ο Κλήρος της Τύχης; Όπως δηλώνει και το όνομα του, είναι το σημείο που φανερώνει το είδος της τύχης που θα ακολουθήσει τον άνθρωπο στη ζωή του, τις επιτυχίες που θα έχει αυτός στις γήινες διαστάσεις μας. Δείχνει το τι μπορεί να μας φέρει ευμάρεια, ευτυχία και πληρότητα, φήμη και προνόμια. Συνδέεται με την καριέρα του ατόμου και την επαγγελματική του κλίση. Επίσης με τη φυσική του κατάσταση και την υγεία του. Ο Κλήρος της Τύχης υποδηλώνει γενικά το που βρίσκεται ο «κρυμμένος μας θησαυρός», τους τομείς εκείνους στους οποίους έχουμε έμφυτα ταλέντα και κλίσεις και εκφραζόμαστε πιο φυσικά, ελεύθερα και αυθόρμητα.  
Πώς μπορούμε να βρούμε τον Κλήρο της Τύχης κάποιου; Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προσδιορίσουμε το αν το άτομο που μας ενδιαφέρει έχει γεννηθεί ημέρα ή νύχτα. Κι αυτό γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετική φόρμουλα όταν κάποιος έχει γεννηθεί ημέρα (οπότε ο Ήλιος του βρίσκεται στο πάνω ημικύκλιο του ωροσκοπίου του, στους Οίκους δηλαδή από 7 έως 12) και διαφορετική όταν έχει γεννηθεί νύχτα (οπότε ο Ήλιος του βρίσκεται στο κάτω ημικύκλιο, στους Οίκους δηλαδή 1 έως 6). Στη συνέχεια, για να διευκολυνθούμε στους υπολογισμούς μας, θα πρέπει να αναγάγουμε τις επί μέρους ζωδιακές θέσεις των στοιχείων που μας ενδιαφέρουν (του Ωροσκόπου, του Ήλιου και της Σελήνης) σε «ορθή αναφορά», δηλαδή στις αντίστοιχες μοίρες μέσα στον κύκλο - από 0 μέχρι 360. Για να καταλάβετε τι εννοώ, σκεφτείτε ότι οι 0 μοίρες του Κριού αντιστοιχούν στις 0 μοίρες του κύκλου. Οι 10 μοίρες του Ταύρου στις 40 μοίρες του κύκλου (30 μοίρες ο Κριός + 10 μοίρες μέσα στον Ταύρο = 40 μοίρες). Οι 26 μοίρες του Καρκίνου αντιστοιχούν στις 116 μοίρες του κύκλου (30 μοίρες ο Κριός + 30 μοίρες ο Ταύρος + 30 μοίρες οι Δίδυμοι + 26 οι μοίρες του Καρκίνου = 116 μοίρες. Οι 7 μοίρες του Ζυγού αντιστοιχούν στις 187 μοίρες του κύκλου και οι 29 μοίρες των Ιχθύων στις 359 μοίρες του κύκλου). 
Για τις ημερήσιες γεννήσεις ισχύει η εξής φόρμουλα: βρίσκουμε το πόσες μοίρες απέχει ο Ήλιος από τη Σελήνη (κατά τη ζωδιακή φορά, δηλαδή αντίθετη προς τους δείχτες του ρολογιού). Προσθέτουμε αυτές τις μοίρες σε εκείνες του Ωροσκόπου και βρίσκουμε το σημείο όπου  ο Κλήρος της Τύχης του ατόμου που μας ενδιαφέρει.
Για τις νυχτερινές γεννήσεις ισχύει η εξής φόρμουλα: βρίσκουμε το πόσες μοίρες απέχει η Σελήνη από τον Ήλιο (κατά τη ζωδιακή φορά πάντα, έχει σημασία αυτό). Προσθέτουμε αυτές τις μοίρες στις μοίρες του ωροσκόπου και βρίσκουμε στις πόσες μέρες πέφτει ο Κλήρος της Τύχης του ατόμου που μας ενδιαφέρει.


ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
                 
Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Αυτό το ρητό φαίνεται να είναι γραμμένο για σας, αφού η τύχη σε σας δεν έρχεται ουρανοκατέβατη αλλά μέσα από σκληρούς προσωπικούς αγώνες. Η νωχέλεια και η απραξία έλκουν γενικά δυσμενείς καταστάσεις στη ζωή σας. Όταν όμως παίρνετε το «τιμόνι» των καταστάσεων στα χέρια σας και δραστηριοποιείστε δυναμικά και αποφασιστικά τότε το σκηνικό αλλάζει και προκαλούνται αλυσιδωτά θετικά γεγονότα γύρω σας.
Είστε ικανοί να δημιουργήσετε πλούτο και ευμάρεια στη ζωή σας αλλά δυσκολεύεστε να διατηρήσετε αυτά που έχετε κατακτήσει. Και επειδή σε τελική ανάλυση η ευτυχία δε διαρκεί παρά λίγες στιγμές, χρειάζεστε διαρκώς καινούργιες προκλήσεις ώστε να νοιώθετε ζωντανοί και γεμάτοι.
Δημιουργείτε έναν έντονο αντίκτυπο στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον και γι’ αυτό το λόγο ίσως συναντάτε συχνά στο δρόμο σας ανθρώπους που λειτουργούν πολύ ανταγωνιστικά απέναντι σας.
Ο Κλήρος της Τύχης στον Κριό δίνει γενικά μία ισχυρή κράση στον άνθρωπο, αν και τον οδηγεί στο να καταχράται τις  δυνάμεις του.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αυτή θεωρείται μία από τις πιο ευνοϊκές θέσεις του κλήρου της Τύχης. Μπορεί να φέρει - κάτω από προϋποθέσεις βέβαια - μεγάλη ευμάρεια στη ζωή σας. Συνδράμει στο να κινείστε ρεαλιστικά και συγκροτημένα και να σημειώνετε επιτυχίες στις γήινου χαρακτήρα δραστηριότητες σας. Για σας είναι πιο εύκολο και πιο απλό να αποκτήσετε περιουσία.
Όσοι έχετε τον κλήρο της τύχης στον Ταύρο επιδιώκετε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια και αναζητάτε συνεχώς σταθερές και μόνιμες αξίες. Κινείστε συστηματικά και επιφυλακτικά έτσι ώστε να αποφεύγετε παγίδες και δυσάρεστες εκπλήξεις
Έχετε έφεση στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις και είστε ιδιαίτερα ικανοί στο να χτίζετε και να υλοποιείτε ιδέες και καταστάσεις (για παράδειγμα μια επιχείρηση, ένα σπίτι ή μια γαλήνια οικογένεια). Η ευτυχία σε σας έρχεται και μέσα από τα απλά και γήινα πράγματα, ακόμη και από έναν περίπατο στη φύση.      
Ο ερωτικός τομέας επίσης μπορεί να σας κάνει εξαιρετικά ευτυχισμένους, ιδιαίτερα όταν συντηρείτε μία σταθερή σχέση και νιώθετε συνεχώς επιθυμητοί από τους ερωτικούς σας συντρόφους.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Μέσα στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων ο Κλήρος της Τύχης φέρνει μεγάλες διακυμάνσεις στη ζωή σας. Σε κάποιες περιόδους η τύχη μπορεί να είναι διαρκώς δίπλα σας ενώ σε κάποιες άλλες μοιάζει να σας έχει εγκαταλείψει τελείως, έρχεται και παρέρχεται. Έτσι, μπορεί να περάσετε πολλά διαδοχικά στάδια ευμάρειας και παρακμής. Ανάλογα σκαμπανεβάσματα μπορεί να προκύψουν και στην επαγγελματική σας πορεία.
Η τέχνη της ευτυχίας έγκειται για σας στο να προσαρμόζεστε στα διαφορετικά δεδομένα και στις νέες συνθήκες και στο να μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Η στασιμότητα σας σκοτώνει ενώ η κινητικότητα, οι αλλαγές σας απαλλάσσουν από το ψυχοφθόρο άγχος και σας κάνουν χαρούμενους. Επιπλέον, σας δίνουν τη δυνατότητα να έρχεστε σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, εμπλουτιζόμενοι σημαντικά από τις δικές τους ιδέες και απόψεις. Χρειάζεστε γενικά πνευματικές προκλήσεις από τους ανθρώπους γύρω σας. Αισθάνεστε ικανοποιημένοι όταν έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να συμβάλετε στο να αναλυθεί και να γίνει κατανοητή μια καίρια κατάσταση.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
                    
Με τον Κλήρο της Τύχης στον Καρκίνο, η καλή σας τύχη είναι το οικογενειακό και γενικά το ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον. Η έννοια «οικογένεια» αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ευτυχία σας και αν για κάποιο λόγο στερηθείτε τη φυσική σας οικογένεια, δημιουργείτε έντεχνα μία άλλη, «υποκατάστατη», συνάπτοντας «οικογενειακές» σχέσεις με κάποιους ανθρώπους της καθημερινότητας σας. 
Η ζεστασιά της ανθρώπινης επαφής σας κάνει να νοιώθετε ασφαλείς και ολοκληρωμένοι. Για να καταφέρετε όμως να πετύχετε συνθήκες πραγματικής ευτυχίας θα πρέπει να υπερβείτε ορισμένα αρνητικά σημεία, όπως την αμφισβήτηση προς τον ίδιο σας τον εαυτό και τη δυσπιστία σας απέναντι στους ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά. Όταν ξεπεράσετε τους φόβους σας και τις ανασφάλειες σας θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας και θα γίνετε απόλυτα αγαπητοί στους ανθρώπους γύρω σας. Κατέχετε καλά την τέχνη του να δημιουργείτε μία ζεστή ατμόσφαιρα, όπου η αγάπη, η τρυφερότητα και η κατανόηση κυριαρχούν. Η άλλοι τότε σας ανοίγονται ψυχικά, ανταποκρίνονται συναισθηματικά και εσείς νοιώθετε απόλυτα ευτυχισμένοι.


ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Αυτή μπορεί να αποδειχθεί μία ιδιαίτερα ευτυχής θέση για τον Κλήρο της Τύχης. Μπορεί να δημιουργήσει γόνιμες συνθήκες στη ζωή σας που θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία, αν και ο Κλήρος της Τύχης στον Λέοντα δεν δίνει μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα. Συνήθως φέρνει το είδος εκείνο της ευτυχίας που εκπορεύεται από το κέντρο της καρδιάς, μία εσωτερική αίσθηση χαράς και ολοκλήρωσης.
Χρειάζεστε πάντως την αναγνώριση από τους άλλους για να νοιώθετε ευτυχισμένοι. Γι’ αυτό πάντα προσπαθείτε να υπερβείτε εαυτούς και να δώσετε το καλό παράδειγμα στους άλλους. Χαίρεστε να βοηθάτε τους άλλους, δίχως να περιμένετε αντάλλαγμα και σπάνια ζητάτε εσείς οι ίδιοι βοήθεια. Είναι ζωτικό για σας να αισθάνεστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας και το έργο σας. Δεν θα μπορέσετε ποτέ να είστε ευτυχείς εάν λιποψυχήσετε και αποφύγετε μια πρόκληση.
Ο δρόμος της ευτυχίας για σας περνάει μέσα από τη δημιουργία, είτε αυτή είναι καλλιτεχνικού χαρακτήρα είτε είναι απλά τα παιδιά σας που τα διαπαιδαγωγείτε για να τα κάνετε σωστούς ανθρώπους.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
           
Αν και αυτή δεν θεωρείται από τις καλύτερες θέσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί ο Κλήρος της Τύχης, ωστόσο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να σας φέρει σε επαφή με την επιτυχία. Οι εναλλακτικές είναι λίγες εδώ και ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε για να ολοκληρωθείτε είναι εκείνος του να δουλέψετε σκληρά και να προσφέρετε ταπεινά το έργο σας και τις υπηρεσίες σας στους ανθρώπους γύρω σας.
Η αγνότητα και η καθαρότητα στο σώμα σας, στη ζωή σας, στις συναλλαγές σας είναι δύο στοιχεία εκ των «ουκ άνευ» για να νοιώσετε ήρεμοι και ασφαλείς. Συνηθίζετε να «τεμαχίζετε» τις καταστάσεις σε μικρές ελεγχόμενες ενότητες έτσι ώστε να καθιστάτε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο «τακτοποιημένη». Ένα πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο είναι το κοφτερό, αναλυτικό σας μυαλό. Παράγει έξυπνες ιδέες τις οποίες αν αξιοποιήσετε μπορεί να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη.
Κάθε φορά που η κοφτερή λογική σας θριαμβεύει, κάθε φορά που καταφέρνετε και βάζετε μία τάξη στο χάος γύρω σας νοιώθετε ανακουφισμένοι και αναμφίβολα ευτυχισμένοι!

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
           
Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ευτυχία σε εσάς είναι οι άλλοι άνθρωποι! Το να μοιράζεστε δηλαδή τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τα συναισθήματα σας (ακόμη και τα περιουσιακά σας στοιχεία) από κοινού με ανθρώπους τους οποίους νοιώθετε συμβατούς με εσάς και αρμονικούς απέναντι σας.
Το φάσμα της μοναξιάς και της απομόνωσης σας κάνει δυστυχισμένους γι’ αυτό φροντίζετε να περιτριγυρίζεστε πάντοτε από ανθρώπους. Κατέχετε την τέχνη της κοινωνικότητας και της διπλωματίας και καταφέρνετε να έχετε στο πλευρό σας πολλούς συμπαραστάτες. Αυτό το στοιχείο θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε τη μεγάλη σας τύχη, γιατί μέσα από τους συμμάχους σας καταφέρνετε και προωθείτε τα συμφέροντα σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Οι εντάσεις σας αναστατώνουν εξαιρετικά. Θα προτιμούσατε να εξελίσσονται όλα τα πράγματα με ηρεμία και ομαλότητα. Συχνά μεσολαβείτε στις συγκρούσεις και δίνετε ώριμες λύσεις στις αντιδικίες. Ένας ερωτικός σύντροφος στο πλευρό σας αποτελεί ζωτικό στοιχείο για να νοιώθετε πλήρεις και ισορροπημένοι. 

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
             
Ο δρόμος που σας φέρνει σε επαφή με την ευτυχία είναι δύσβατος για σας και περνάει κυρίως μέσα από την καταλυτική μεταμόρφωση των πραγμάτων και των καταστάσεων - μέσα σας και γύρω σας! Μερικές φορές το τίμημα μπορεί να είναι βαρύ καθώς μπορεί να περάσετε από ακραίες εμπειρίες και να έρθετε σε σκληρή αντιπαράθεση με ανθρώπους που μπαίνουν στο δρόμο σας. Διαθέτετε όμως ένα αλάνθαστο ένστικτο και ειδικά στις έκτακτες και πιεστικές καταστάσεις παίρνετε τις σωστές  αποφάσεις. Επωφελείστε τότε από καταστάσεις που οι άλλοι δεν είχαν προβλέψει και αποκομίζετε πλούσια κέρδη. 
Είσαστε ικανοί να δημιουργήσετε μεγάλη περιουσία αλλά και να την καταστρέψετε στο κλείσιμο ενός βλεφάρου, προκειμένου να ικανοποιήσετε κάποιο σκοτεινό καπρίτσιο σας. Ψάχνετε συνέχεια να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τα όριά σας και έτσι έρχεστε συχνά πρόσωπο με πρόσωπο με ιδιαίτερα ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις.
Οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για σας γιατί σας αρέσει να απολαμβάνετε την ολική συγχώνευση μαζί τους, που σας κάνει να ξεπερνάτε τη φθαρτότητα και την υπαρξιακή σας αγωνία.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ
             
Αυτή θεωρείται σα μία από τις καλύτερες θέσεις του Κλήρου της Τύχης, που μπορεί να φέρει μεγάλη ευημερία και ανάπτυξη. Είσαστε κατά κάποιον τρόπο φιλόσοφοι και έχετε το χάρισμα να αισθάνεστε ευτυχισμένοι από μόνοι σας, ακόμη και όταν δεν συντρέχουν οι γήινοι και υλιστικοί εκείνοι παράγοντες που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούμε απαραίτητους για να νιώθουμε ασφαλείς και ισορροπημένοι. Από τη φύση σας πιστεύετε ότι υπάρχει μία Θεία πρόνοια που σας φροντίζει και αυτή σας η στάση έλκει συνέχεια θετικά γεγονότα στη ζωή σας. Η θετική και φιλοσοφημένη σκέψη σας αποτελεί τη μεγάλη σας Τύχη καθώς σας δίνει δύναμη, σας αποτρέπει από το να παίρνετε τα πράγματα τοις μετρητοίς και έλκει αυτά που πιστεύετε ότι σας αναλογούν, αυτά που ζητάτε στις προσευχές σας. Έτσι δεν σας αγγίζει εύκολα το άγχος και η στενοχώρια!
Η ελευθερία είναι ένα βασικό περιουσιακό σας στοιχείο που κανείς δεν μπορεί να σας το στερήσει. Εμπιστεύεστε το θαύμα της Δημιουργίας και μπορείτε έτσι και απολαμβάνετε τη ζωή!

 ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ

Το ζώδιο του Αιγόκερου συνδέεται παραδοσιακά με εμπόδια και δοκιμασίες γι αυτό και ο Κλήρος της Τύχης δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκδηλώσει τις ιδιότητές του μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον. Επομένως η τύχη εδώ δε μπορεί να είναι ουρανοκατέβατη αλλά αποτέλεσμα των πράξεών σας που αν είναι καλές, θα έλκουν το θετικό σας κάρμα. Αυτό βεβαίως δε σας στερεί τη δυνατότητα να πετύχετε σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, ειδικά αν δείξετε εργατικότητα, μεθοδικότητα, συνέπεια και πάνω απ’ όλα ωριμότητα. Για παράδειγμα, αυτή η θέση ανοίγει πολύ καλές προοπτικές ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.
Όσοι έχετε τον Κλήρο της Τύχης στον Αιγόκερο είναι πιθανό να βιώσετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο δεύτερο μισό της ζωής σας.     
Ευτυχία για σας σημαίνει να αισθάνεστε πετυχημένοι, να  έχετε κάνει κάτι ωφέλιμο και χρήσιμο στη ζωή σας, να είστε κοινωνικά προβεβλημένοι. Νοιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι όταν βλέπετε τα σχέδιά σας να γίνονται πραγματικότητα, όταν σας σέβονται οι άλλοι και αναγνωρίζουν την προσφορά σας.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Αν έχετε Κλήρο της Τύχης στον Υδροχόο μία σχέση παραδοξότητας συνδέει εσάς και την τύχη. Κάποια διαστήματα μπορεί αυτή να σας εναντιώνεται απόλυτα και κάποια άλλα να σας κατακλύζει ολοσχερώς, εκεί που κανείς δεν θα το περίμενε. Ένα μεγάλο περιουσιακό σας στοιχείο είναι οι ασύλληπτες εμπνεύσεις που έχετε. Αν καταφέρετε να τις υλοποιήσετε θα φέρετε την υλική αφθονία στη ζωή σας.
Ο δρόμος της ευτυχίας περνάει για σας μέσα από την  απόλυτη ελευθερία και μέσα από συγκεκριμένες μορφές  ακτιβισμού και κοινωνικής αφύπνισης. Η φιλία και η συντροφικότητα είναι βασικοί πυλώνες στη ζωή σας και σας  δίνουν ιδιαίτερη χαρά. Αισθάνεστε ευτυχείς όταν περιτριγυρίζεστε από ομοϊδεάτες και γενικά ανθρώπους συμβατούς συνειδησιακά μαζί σας.  Νοιώθετε γεμάτοι όταν μάχεστε για τα δικαιώματα των μειονοτήτων,  όταν υπερασπίζεστε την ισότητα και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων γύρω σας, όταν καταπολεμάτε κάθε μορφή προκατάληψης. Πιστεύετε γενικά σε αυτό που θα έρθει, στο μέλλον, γιατί βασικά πιστεύετε στον άνθρωπο και στις αστείρευτες  ικανότητες που διαθέτει!
 
ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Στη δική σας ζωή η χαρά και η ευτυχία έχουν μία μυστικιστική χροιά. Δεν πηγάζουν τόσο από τα πράγματα και τις καταστάσεις εκείνες που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν σημαντικές αλλά μέσα από πιο λεπτοφυείς και πνευματικές διαστάσεις. Έτσι, ακόμη και αν δεν καταφέρετε να έλξετε τελικά στη ζωή σας τον υλικό πλούτο, θα δημιουργήσετε αναμφίβολα ένα εσωτερικό πλούτο μέσα σας! Και επειδή έχετε ανεπτυγμένη τη λεγόμενη «έκτη αίσθηση» δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να κάνετε περιουσία που μάλλον θα τη χρησιμοποιήσετε προκειμένου να κάνετε τη ζωή των αγαπημένων σας πιο εύκολη! 
Εσείς γίνεστε ευτυχισμένοι από πράγματα που προσπερνούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Μία χειρονομία συμπόνιας και αγάπης, η βοήθεια σε κάποιον ανήμπορο, η ευγένεια της ψυχής, η αναβάπτιση των ανθρώπων γύρω σας στη μεγάλη πηγή της αγάπης. Επιπλέον, μπορεί να βρίσκετε ιδιαίτερη ικανοποίηση στη μελέτη ζητημάτων μεταφυσικής, υπερφυσικών φαινομένων, στη μουσική, στο χορό κ.λ.π.
Το στοιχείο της αυτοθυσίας ίσως χρωματίσει έντονα - με κάποιο τρόπο - τη ζωή σας.


Αν θες να σπουδάσεις αστρολογία κοντά μου από όπου κι αν βρίσκεσαι, μπες στη σελίδα μου πατώντας στο όνομα της Σχολής μου: Uranognosia

Σμάρω Σωτηράκη