Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
11 - 17 Σεπτεμβρίου 2017


Από αυτή την εβδομάδα, μέρα με τη μέρα, θα εκλείπουν τα εμπόδια και θα έχουμε ένα πιο ευρύ πεδίο δράσης σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Ο Ερμής πλέον απαλλάσσεται από τη σκιά του ενώ από το ζώδιο της Παρθένου μας δίνει τα φόντα για να αποφασίσουμε με περισσότερη διαύγεια και διάκριση. Ήρθε η στιγμή να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις μας και να δράσουμε δυναμικά για να κατακτήσουμε τους στόχους μας για την καινούργια σεζόν!!!

Ο Άρης από την Παρθένο μας εξωθεί στο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων το οποίο αφ’ ενός θα πρέπει να είναι συμβατό προς τις αντοχές μας και αφ’ ετέρου θα πρέπει να δηλώνει την πρόθεσή μας για προσπάθεια και εργασία. Ο Άρης από την Παρθένο δημιουργεί πολλά εμπόδια σε όλους φυγοπονούν.

Ο Ήλιος από την Παρθένο σηματοδοτεί την περίοδο που διανύουμε. Περίοδο συγκομιδής των πόρων μας και προσπάθειας αξιοποίησής τους για ένα καλύτερο μέλλον. Η ευστοχία είναι σημαντικός παράγοντας για να πράξουμε το καλύτερο που μπορούμε γι αυτό, καλό θα ήταν, αν έχουμε κάνει συζητήσεις με ανάδρομο Ερμή ή έχουμε πάρει αποφάσεις τις προηγούμενες μέρες, να επανεξετάσουμε τόσο τους λόγους που μας είχαν οδηγήσει στις συγκεκριμένες αποφάσεις όσο και το διαπραγματευτικό μας υλικό. Οι αναθεωρήσεις αυτές τις μέρες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται.


Ωστόσο, η χρυσή τομή με την πολυαστρία στην Παρθένο (Ήλιο, Ερμή και Άρη) είναι να φροντίζουμε για τη δουλειά αλλά να μην αγχωνόμαστε, βάζοντας σε κίνδυνο την ψυχική και –κατ’ επέκταση- τη σωματική μας ισορροπία. Μέτρον άριστον μας διδάσκουν οι πλανήτες!  


Σμάρω Σωτηράκη