Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ερωτικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2017



Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού με τον Άρη και την Αφροδίτη να συναντώνται στο ζώδιο της Παρθένου και να σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, θα πυροδοτήσει καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν πολικό ψύχος στην αισθηματική ζωή, κυρίως των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα μεταβλητά. Από την άλλη, όσοι ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια ή έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), θα πρέπει να είναι πολύ ψύχραιμοι γιατί οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις μπορεί να τους εξωθήσουν σε λάθη και σε εντάσεις που θα είναι δύσκολο να «μαζευτούν».

Η επαναστατική Νέα Σελήνη με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) να σχηματίζουν αντίθεση με τον Ουρανό, μας καλεί να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχή τε και σώματι για το αναπάντεχο, την έκπληξη, το ξαφνικό, το απρόσμενο. Αν θα είναι θετικό ή αρνητικό εξαρτάται από τον προσωπικό μας χάρτη και από την ικανότητα διαχείρισης που ο καθένας από εμάς διαθέτει όταν βρίσκεται ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορεί να τις ελέγξει.


Ο Οκτώβρης μας επιφυλάσσει και μία πολύ σημαντική πλανητική μετακίνηση. Στις 10 του μηνός ο Δίας θα εισέλθει στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018. Ο Δίας από τον Σκορπιό –μεταξύ άλλων- θα μας εξωθήσει και στο να αποζητάμε τη συγχώνευσή μας με ένα ταίρι που να «ταιριάζουν τα χνώτα μας» και να μας δένει το πάθος του ενός για τον άλλο. Το θέμα «επιθυμίες» και πώς θα τις ικανοποιήσουμε θα έρθει στο προσκήνιο αρκετές φορές και σε αρκετές στιγμές μέσα σε αυτή τη χρονιά που ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός μας.


Σμάρω Σωτηράκη