Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Δίδυμοι 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Το 2011 θα είναι μία χρονιά στην οποία θα απολαύσετε μία γλυκιά γεύση από το Σύμπαν αλλά  κάποιες στιγμές θα νιώθετε ότι καταπίνετε δηλητήριο. Το ευχάριστο στην περίπτωσή σας είναι ότι θα έχετε με το μέρος σας τα μεγαθήρια του κοσμικού (Κρόνο, Δία και Ουρανό) που σημαίνει ότι το δηλητήριο θα είναι οι διαβολές του νου σας. Και βεβαίως σε μια χρονιά με έξι εκλείψεις εκ των οποίων οι δύο θα πραγματοποιηθούν στον άξονα των οικονομικών σας και οι τέσσερεις στο δικό σας ζωδιακό άξονα, προκαλλώντας προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, έχετε κάθε δικαίωμα να περνάτε τις κρίσεις σας αλλά απαγορεύεται να καθηλώνεστε σε αυτές και να μην αξιοποιείτε τις θετικές  επιρροές.

Με τα πορτοφόλια σας καλά κλεισμένα και έχοντας κάνει ένα ρεαλιστικό προϋπολογισμό των οικονομικών σας, ο οποίος να αντέχει τα έκτακτα έξοδα πρέπει να σας βρει το 2011 καθώς αρχίζει με μία έκλειψη που επηρεάζει τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου είναι προτιμότερο να συγκεντρώνετε δυνάμεις και να μην υπογράψετε κανένα διακανονισμό.
Από τις 16/1 που ο Άρης θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Υδροχόου, θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δράσετε δυναμικά και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μέρα με τη μέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα για σας ενώ από τις 22 Ιανουαρίου που ο Δίας θα μπει στον Κριό, θα αρχίσει μία θετικότερη περίοδος καθώς θα ευοδώνονται πιο εύκολα οι στόχοι σας.  

Στο δίμηνο Φεβρουαρίου - Μαρτίου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματικές επεκτάσεις, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας πιο δημιουργικά και για πιο πνευματικά και ιδεαλιστικά θέματα και όχι για να ξεγλιστράτε μέσα στην καθημερινότητα. Οι πλανήτες που σας ευνοούν και ιδιαίτερα ο Ουρανός που θα μπει στον Κριό από τις 12 Μαρτίου, θα ευνοήσουν μόνο όσους θα αξιοποιήσετε το εύστροφο μυαλό σας για να αποκτήσετε ουσιαστική γνώση, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποκτήσετε επίγνωση των τεκταινομένων στη ζωή σας. Οι συνήθεις επιπολαιότητές σας θα βρουν μεγάλες αντιστάσεις αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που απαιτούν αναβίβαση της συνειδητότητας.

Αν είστε αρκετά συγκρατημένοι από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 23 Απριλίου, μπείτε δυναμικά στη δράση μέχρι τις 16 Μαίου και μετά κρατήσετε μία εντελώς συντηρητική στάση, θα κερδίσετε το μέγιστο που μπορεί να σας δώσει αυτή η περίοδο.
Όλον τον Ιούνιο με την Ηλιακή έκλειψη (2/6) στο ζώδιό σας και τη Σεληνιακή (15/6) στον Τοξότη, οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, θα παραπαίουν και είναι προτιμότερο να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας δεν θα μπορεί να σας σώνει από τις κακοτοπιές. 
Η είσοδος του Δία στον Ταύρο από τις 4 Ιουνίου θα "κλέψει" κάτι από την τύχη σας γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να έχετε δρομολογήσει τα σχέδιά σας μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου θα βάλει σε κίνδυνο τις τσέπες σας γι αυτό πρέπει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε κάτι έκτακτο και να μη συνάψετε διακανονισμούς μέχρι το τέλος του Αυγούστου.
Οι πιέσεις που θα δεχθείτε τον Αύγουστο θα κάνουν αφόρητη την καθημερινότητά σας γι αυτό η πιο σοφή επιλογή θα ήταν να πάρετε τις διακοπές σας και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε.

Από το Σεπτέμβριο και κυρίως από τις 19/9, αρχίζει ένα καλό διάστημα (μέχρι τις 10/11), στο οποίο θα μπορέσετε να δρομολογήσετε υποθέσεις που εκκρεμούσαν από το καλοκαίρι, να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και, αν είστε γεννημένοι 21 - 26 Μαίου, να πραγματώσετε ξαφνικά και αναπάντεχα κάποιους στόχους που από καιρό θα θέλατε να υλοποιήσετε αλλά δεν υπήρχει πρόσφορο έδαφος.

Από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δέχεστε πολλές πιέσεις καθώς οι εκλείψεις στο ζωδιακό σας άξονα (25/11 Ηλιακή στον Τοξότη και 10/12 Σεληνιακή στο ζώδιό σας) θα σας προκαλέσουν πολλές πιέσεις. Οι σχέσεις σας θα μπουν και πάλι στο στόχαστρο και θα επιβιώσουν αυτές που πατούν σε γερές βάσεις. Ο εγωισμός σας θα δεχθεί γερό πλήγμα αν δεν φροντίσετε να δείτε εγκαίρως τις αλήθειες που σας αφορούν, να παραδεχθείτε τα λάθη σας και να μπείτε στη διαδικασία να τα διορθώσετε.  

Σημαντική χρονιά για το ζώδιό σας το 2011 θα σας περάσει από κάποια σκωτσέζικα ντουζ για να δοκιμάσετε τις αντοχές σας αλλά ο τελικός απολογισμός θα είναι κάτι παραπάνω από καλός καθώς θα έχετε βάλει νέους στόχους, θα είστε πιο συνειδητοποιήμενοι και σε ετοιμότητα να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για το μέλλον σας...

Σμάρω Σωτηράκη