Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/4 - 5/5/2012

Περίεργη εβδομάδα αυτή που μας ξημέρωσε. Από τη μια έρχεται η Πρωτομαγιά για να μας βγάλει από τη ρουτίνα είτε γιατί θα αποφασίσουμε να τιμήσουμε την παγκόσμια ημέρα απεργίας είτε για να ξεμαλυθούμε στους αγρούς και να μαζέψουμε λουλούδια. Από την άλλη διανύουμε την τελική ευθεία για τις εκλογές κάτω από συνθήκες απίστευτης απογοήτευσης και έλλειψης εμπιστοσύνης προς τους πολιτικούς. 
Έχουμε δει το πιο ανάλγητο και σκληρό πρόσωπο των πολιτικών που, ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι αποτελούν τον καθρέπτη αυτών που τους έχουν ψηφίσει, εξυπηρετώντας το όποιο συμφέρον τους. Άρα καθένας από εμάς έχει τις ευθύνες του και καλό θα ήταν να τις συνειδητοποιήσει γιατί τότε και μόνο τότε θα υπάρξει ελπίδα. Καθώς συντάσσω αυτές τις σκέψεις, σκέφτομαι τα λόγια που έγραφα την Πρωτομαγιά του 2010, τα οποία δυστυχώς συνεχίζουν να είναι επίκαιρα. Αν θέλετε να τα θυμηθείτε πατήστε εδώ.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη