Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Αστρολογικό Σεμινάριο
"Ψυχοπαθολογία των Σχέσεων"


Η Σμάρω Σωτηράκη και ο Θανάσης Ματσώτας θα εισηγηθούν το σεμινάριο συμβουλευτικής, ψυχολογικής αστρολογίας «Ψυχοπαθολογία των Σχέσεων». Στην Αθήνα το Σάββατο & την Κυριακή 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2013, 5-9 μμ. Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο & την Κυριακή 5 & 6 Οκτωβρίου 2013, 5-9 μμ.

Οι σχέσεις μας και κυρίως οι ερωτικές αποτελούν τους καθρέπτες μας. Με αφορμή αυτές αναγνωρίζουμε τα όριά μας, κομμάτια του χαρακτήρα μας που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, τις ανασφάλειες, τις φοβίες, τα ελαττώματά μας αλλά και τις αντοχές, τις δυνατές μας πλευρές, τα προτερήματά μας.

Κάθε ωροσκόπιο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες που συνολικά απεικονίζουν την προσωπικότητα που εξετάζουμε. Στον αστρολογικό μας χάρτη μπορούμε να αναγνωρίσουμε το αν έχουμε την τάση να εξαρτηθούμε από το ταίρι μας ή τη γνώμη των άλλων, γενικότερα, αν φοβόμαστε τη δέσμευση ή αν είμαστε ικανοί να αναλάβουμε την ευθύνη της, αν μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας ή όχι.

Ο έμπειρος αστρολόγος, μέσα από την οπτική της συμβουλευτικής αστρολογίας, μπορεί να εντοπίσει σε πιο βαθμό ένα άτομο λειτουργεί παθολογικά στις σχέσεις του και με ποιο τρόπο μπορεί να μπει στη διαδικασία αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσής του.

Παράλληλα, το ίδιο συμβαίνει και με τη συναστρία (σύγκριση δύο ή περισσοτέρων χαρτών). Ο έμπειρος αστρολόγος μπορεί να καθορίσει πού πάσχει η σχέση αυτών των ατόμων, σε ποιο βαθμό ταιριάζουν, τι είναι αυτό που τους συνδέει και τι τους απωθεί και τους προκαλεί εντάσεις. Εντοπίζει τις αδυναμίες και τις παθολογικές καταστάσεις και τους βοηθάει να κατανοήσουν ο ένας τις ιδιαιτερότητες του άλλου.

Στο σεμινάριο «η ψυχοπαθολογία των σχέσεων» μαθαίνουμε:
  • Γιατί κάνουμε λάθος σχέσεις
  • Γιατί επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη
  • Τι είδους ταίρια προσελκύουμε και γιατί
  • Ποια δυναμική μπορούμε να αναπτύξουμε για να προσελκύσουμε το ιδανικό ταίρι
  • Πώς εκφράζονται οι πολλαπλές προσωπικότητές μας στη σχέση.
  • Τα μυστικά της συναστρίας στην παθολογία των σχέσεων
  • Η απεικόνιση της σχέσης μέσα από τον σύνθετο χάρτη (composite)


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-8020230.

Επειδή φροντίζουμε ώστε τα σεμινάριά μας να είναι πάντα ολιγομελή, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Στα διαλείμματα θα προσφέρεται καφές ή τσάι με τα συνοδευτικά τους σνακ.

Ώρα προσέλευσης: 4:30 μμ.

Σμάρω Σωτηράκη
·