Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
30 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου 2017
Πανσέληνος στον Άξονα Σκορπιού - Ταύρου


Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου. Μία ιδιαίτερη Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου κατά την οποία τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) θα σχηματίζουν διευκολυμένη αντίθεση ή σφήνα με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. (Διευκολυμένη αντίθεση ή σφήνα = ονομασίες συστήματος όψεων κατά το οποίο ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται σε αντίθεση –Πανσέληνος- ενώ ο Ήλιος θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η Σελήνη εξάγωνο με τον Ποσειδώνα).

Ο ρομαντισμός, το όνειρο, ο υπέρμετρος συναισθηματισμός θα είναι τα βασικά συναισθήματα που θα μας κατακλύζουν αυτές τις μέρες. Χρειάζεται να προσέχουμε, ωστόσο, καθώς θα υπάρχει η τάση να κάνουμε λάθη, προϊόντα κακής ή ελλιπούς διαχείρισης των συναισθηματικών υπερχειλίσεών μας. Ακόμη και οι πιο λογικοί και πρακτικοί τύποι μπορεί να περάσουν την κρίση τους και από προσγειωμένοι στη γη να μετατραπούν σε αιθεροβάμονες. Καλά θα κάνουμε να προσέχουμε για να έχουμε, ιδιαίτερα αν χτυπήσουν καρδούλες για μια καινούργια ερωτική γνωριμία καθώς ο κίνδυνος να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις είναι μεγάλος.  Η Πανσέληνος επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.


Παράλληλα, κάτω από την ομπρέλα της Πανσελήνου, θα έχουμε τη διευκολυμένη αντίθεση ή σφήνα της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό (αντίθεση) και του Κρόνου από τον Τοξότη (εξάγωνο με Αφροδίτη και τρίγωνο με Ουρανό). Φαίνεται ότι θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά όσων δέχονται τις επιρροές αυτών των όψεων στον προσωπικό τους χάρτη. Αναπάντεχες καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν είτε σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα είτε σε μία πρόταση – έκπληξη είτε σε ένα χωρισμό. Αυτή η όψη μπορεί να αποδώσει και οικονομικά αν καταφέρουμε να «παντρέψουμε» το παραδοσιακό με το μοντέρνο και να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα μας εμπορικά. 


Σμάρω Σωτηράκη