Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018




Καλό μήνα! Ο Απρίλιος ξεκινάει με γιορτές, με κατάνυξη και στη συνέχεια με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης! Η αλήθεια είναι ότι οι σχηματισμοί των άστρων στον ουρανό μας βάζουν στα δύσκολα καθώς, με το που μπαίνει ο μήνας, τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αρκετά.

Οι όψεις του Κρόνου, του Άρη και του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή που μέχρι τις 15 Απριλίου θα είναι ανάδρομος, λειτουργούν σαν εκρηκτικός παράγοντας που φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα οργής, παράπονου, απωθημένων, αισθημάτων απόρριψης και ματαίωσης. Όπως καταλαβαίνετε, οι πιθανότητες να προκύψουν εντάσεις, καβγάδες, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αυξάνονται κατά πολύ και μπορεί να αμαυρώσουν ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα. Επειδή τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης απευθύνομαι τόσο σε εσάς που θα νιώθετε «αδειασμένοι» λόγω πολλής δουλειάς όσο και σε εσάς που θα νιώθετε «αδειασμένοι» λόγω συναισθηματικής υπερχείλισης και ανεξέλεγκτου θυμού. Προσέξτε πριν ανοίξετε το στόμα σας γιατί μπορεί να πείτε λόγια που θα είναι «χτυπήματα κάτω από τη μέση». Θα ήταν κρίμα να προσβάλλετε τα ταίρια σας και, στη συνέχεια, να πάρετε τις ανάλογες απαντήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Μην ενοχοποιείται τους συντρόφους σας για τις δικές σας ακάλυπτες ανάγκες και ανικανοποίητες επιθυμίες, ιδιαίτερα αν δεν έχετε συζητήσει γι αυτές με το ταίρι σας και περιμένατε να τις ανακαλύψει.

Μετά την εκρηκτική Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16 Απριλίου με τη συμμετοχή του Ουρανού, η εκτόνωση των καταπιεσμένων συναισθημάτων θα επιφέρει είτε την απόλυτη ηρεμία που έπεται της καταιγίδας είτε καμένη γη, ανάλογα με το τι είδους σχέση έχει ο καθένας από εμάς. Θεωρώ ότι οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερές βάσεις, ακόμη κι αν περάσουν από περιπέτειες, θα αντέξουν. Άλλωστε από τις 15 Απριλίου και μετά ο Ερμής θα κινείται και πάλι σε ευθεία πορεία, επιτρέποντας μια πιο «καθαρή» και χωρίς παρεξηγήσεις επικοινωνία.

Καλοί μου φίλοι σας εύχομαι να έχετε κάθε καλό, Ανάσταση και αναγέννηση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα!!!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις ερωτικές προβλέψεις του Απριλίου για κάθε ζώδιο, στις οποίες αναλύω πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα στον αισθηματικό τομέα, πατώντας εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη