Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Υδροχόος 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι σας αρέσουν οι προκλήσεις καθώς στο δύσκολο 2011 εσείς μπαίνετε στη δράση! Αρκετοί Υδροχόοι θα αποδείξετε ότι είστε αντάξιοι της καλής σας φήμης που σας θέλει διορατικούς και ευφυέστατους, άτομα που βλέπετε μπροστά και φέρνετε το μέλλον στο παρόν. Το 2011 απαιτεί από όλους μας να αποκτήσουμε επίγνωση και να είμαστε συνειδητοί κι εσείς είστε προικισμένοι από το Σύμπαν για να εναρμονίζεστε πιο εύκολα με τέτοιου είδους εκλεπτισμένα αιτήματα.

Το 2011 αρχίζει με μία Ηλιακή έκλειψη που σκιάζει τον εσωτερικό σας κόσμο καθώς θα προκαλέσει μία ακαθόριστη εσωτερική αγωνία, θα βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που θα σας αποκαλύψουν σκληρές αλήθειες και μπορεί να ενισχύσει αυτούς που δρουν παρασκηνιακά σε βάρος σας. Εννοείται ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας, ρίχνοντας περισσότερο φως στις συνειδήσεις σας.
Στις 22/1 ο Δίας μπαίνει στον Κριό, πλανητική μετακίνηση που σας ευνοεί καθώς θα μπείτε με αποφασιστικότητα στη δράση, θα έχετε πολλές εμπνεύσεις και θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας.
Αν είστε αποφασιστικοί και εστιασμένοι στους στόχους σας, ο Φεβρουάριος αναμένεται πολύ κουραστικός αλλά και αποδοτικός καθώς θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και πιθανώς να καλύψετε κάποια κενά, τα οποία είχαν δημιουργηθεί από το 2010.

Ο Μάρτης εκτός από τις ερωτικές επιτυχίες που υπόσχεται, μια και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, προσφέρεται επίσης για καινούργιες συνεργασίες, επαγγελματικά ανοίγματα, επαφές με εξωτερικό.
Εξαιρετικής σημασίας πλανητική μετακίνηση -όχι μόνο για το ζώδιό σας αλλά και για όλη την ανθρωπότητα- είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας Ουρανού στο πύρινο περιβάλλον του Κριού, στις 12 Μαρτίου. Αυτή η μετακίνηση του πλανήτη που κυβερνά τη Γνώση, την πνευματική ανέλιξη της ανθρωπότητας, την αναβίβαση της συνειδητότητας του ατόμου στον πρωτοπόρο Κριό, θα επιφέρει την επανάσταση των συνειδήσεων. Εσείς θα συλλάβετε πιο εύκολα αυτήν την ιδέα, θα έχετε εμπνεύσεις και, οι πιο συνειδητοποιημένοι, θα γίνετε αυτοί που θα επικοινωνήσουν το μήνυμα της επιβεβλημένης αλλαγής στο περιβάλλον σας. Με τον Ουρανό στον Κριό θα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, να είστε πιο δυναμικοί στην καθημερινότητά σας.

Τον Απρίλιο, με τον ανάδρομο Ερμή, οι ρυθμοί σας πρέπει να είναι πιο χαλαροί. Τον Μάιο θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Αν αξιοποιήσετε το πείσμα σας δημιουργικά, θα παρακάμψετε τους σκοπέλους και θα βγείτε νικητές στον αγώνα που θα δώσετε. Μην ξεχνάτε ότι από τις 4 Απριλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου που ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθείς και όχι στο ζώδιό σας, θα είστε πιο συγκροτημένοι και θα σας είναι πιο εύκολο να δώσετε τον αγώνα σας, πατώντας πιο γερά στα πόδια σας, ιδιαίτερα οι Υδροχόοι που έχετε γενέθλια μετά τις 13 Φεβρουαρίου και είχατε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Ο Ποσειδώνας κινούμενος ανάδρομα θα επανέλθει στο ζώδιό σας στις 5 Αυγούστου αλλά θα σας εγκαταλείψει οριστικά στις 3 Φεβρουαρίου του 2012.

Οι εκλείψεις του Ιουνίου δεν είναι πολύ επιθετικές για το ζώδιό σας αλλά μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στις ερωτικές σας καταστάσεις καθώς μπορεί να μπλεχτείτε, να μπείτε σε διλήμματα, να ωραιοποείτε τις καταστάσεις, να υπάρχουν ασταθείς συνθήκες στις σχέσεις σας. Ωστόσο, όπως και νάχει θα είναι στο χέρι σας να προφυλάξετε τους εαυτούς σας από τις απογοητεύσεις, μια και το καλό σύμπαν σας έχει δώσει άφθονο μυαλό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε...

Η έκλειψη του Ιουλίου και ο ανάδρομος Ερμής του Αυγούστου θα προκαλέσουν αρκετές ανατροπές στη δουλειά και στις συνεργασίες σας γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να αφοσιωθείτε στις καλοκαιρινές χαρές, προσπαθώντας να συντηρήσετε όσα θα έχετε κατακτήσεις μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επίσης είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων στο πρώτο εικοσαήμερο του Ιούλη και μετά τις 2 Αυγούστου. Παράλληλα, το πέρασμα του Δία στον Ταύρο (από τις 4/6) δηλώνει ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιούσίας ή ότι πρέπει να κάνετε μία αναδρομή στις ρίζες σας και να αποκτήσετε περισσότερη πίστη προς τους εαυτούς σας αλλά και προς το Συμπαντικό Νόμο.

Στο τρίμηνο Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου θα εστιαστείτε στις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, στις προσπάθειες να αλλάξετε τακτική στη δουλειά για να εξασφαλίσετε μεγαλύτερο εισόδημα. Η περίοδος θα είναι αρκετά κουραστική αλλά και αποδοτική. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσετε μία πολύ συντηρητική στάση μετά τις 20 Νοεμβρίου καθώς τόσο η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 26/11 όσο και ο ανάδρομος Ερμής (24/11 - 14/12) θα προκαλούν εμπόδια και δυσοίωνες καταστάσεις.

Το πολυτάραχο 2011 κλείνει με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο που ανοίγει, δηλαδή με μία έκλειψη, η οποία δεν προσβάλλει πολύ το ζώδιό σας αλλά περιορίζει τους ορίζοντές σας, θα μπλοκάρει τη δημιουργικότητά σας και ίσως προκαλέσει ταραχώδεις καταστάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.
Τελικά ο απαλογισμός της χρονιάς θα είναι θετικός για τους Υδροχόους που είστε έτοιμοι για τις μεγάλες αλλαγές και εναρμονισμένοι με τις επιταγές των καιρών που είναι η ανύψωση της συνείδησης και η κατανόηση ότι μπαίνουμε σε έναν εντελώς διαφορετικό κύκλο ζωής, στον οποίο εσείς που αγαπάτε τις ομαδικές προσπάθειες, πρέπει να αποτελέσετε τον πυρίνα της συσπείρωσης πολλών ατόμων για το κοινό συμφέρον.  

Σμάρω Σωτηράκη