Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
1 - 7 Ιουλίου 2019
Ολική Έκλειψη Ηλίου Στον Καρκίνο



Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού, η οποία είναι ηλιακή και πραγματοποιείται την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 10,38 μοίρες του Καρκίνου.
Φαίνεται ότι εκτός του γεγονότος ότι δεν θα αποφύγουμε τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και τα λάθη που εγκυμονούν αυτές, θα έχουμε και περαιτέρω εντάσεις. 

Αυτή η έκλειψη μας φέρνει σε επαφή με τις ρίζες μας, το παρελθόν, τις τραυματικές μας εμπειρίες, τα πάθη της γενιάς μας και τα πάθη της καταγωγής μας. Τα γεγονότα που προκαλεί μας πάνε πίσω και εγείρουν πολύ υλικό προς κατανόηση της ψυχοσύνθεσής μας καθώς μας συνταράσσουν συθέμελα. Η ολική έκλειψη Ηλίου επηρεάζει περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου δεκαημέρου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου των παρορμητικών ζωδίων (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων).

Την Τρίτη περνάει στον Λέοντα ο Άρης, όπου συναντά τον Ερμή και οι δυο τους σχηματίζουν ένα λίαν επικίνδυνο και παρατεταμένης διάρκειας τετράγωνο με τον Ουρανό. Οι εκρήξεις, οι τρομοκρατικές ενέργειες, οι επαναστατικές συμπεριφορές (με αιτία ή χωρίς αιτία) είναι στο πρόγραμμα. Σε προσωπικό επίπεδο οι ρήξεις, τα εντελώς αναπάντεχα, απρόοπτα, απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να μας βγάλουν εκτός εαυτού. 
Προστατέψτε τις σχέσεις σας από την ώρα την κακιά, προσπαθήστε να κάνετε διαχείριση θυμού, να έχετε αυτοέλεγχο και να μην αφήνετε τον εγωισμό να παίρνει τα ηνία στις συμπεριφορές και στις πράξεις σας γενικότερα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης αποδίδει του Καίσαρος τω Καίσαρι. "Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις". Καλό έκανες, καλό θα δεις...

Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα δίνει το σύνθημα «ψεύτες όλου του κόσμου ενωθείτε» και σε εμάς που θέλουμε να αποφεύγουμε το ψέμα ως οφείλουμε μας δίνει το σύνθημα «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι». Κοινώς μην ακούτε τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα ούτε από τους πολιτικούς ούτε από τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας ούτε καν στην προσωπική σας ζωή.

Το εξάγωνο του Κρόνου και του Ποσειδώνα θα μπορούσε να στηρίξει τους ανθρώπους που είναι πολύ συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουν, που βαδίζουν με γνώμονα τον νόμο και την ηθική, την πίστη και την αγάπη.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. 


Σμάρω Σωτηράκη