Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012 - Ημέρα Κρίσης ή Αυτοκριτικής;

Κυριακή, κοντή γιορτή! Σήμερα διεξάγονται οι εκλογές, οι κρισιμότατες εκλογές του 2012. Γράφω αυτές τις αράδες με πολλή καθυστέρηση γιατί βάσκανος μοίρα δεν μου έδινε περιθώρια χρόνου (χάλασε ο υπολογιστής, έχασα χρόνο και άλλα ευτράπελα) αλλά τελικά, έστω και την τελευταία στιγμή θέλω να τονίσω ότι:
Η Πανσέληνος που έχει κοσμίσει τον ουρανό σήμερα τα ξημερώματα προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση και υποκειμενισμό, τη στιγμή που αυτή, η τόσο κρίσιμη ψήφος μας πρέπει να δοθεί με σύνεση, εχεφροσύνη και -κυρίως- με τη σκέψη στραμμένη στα παιδιά μας και το μέλλον τους.
Η όψη 150 μοιρών του Άρη με τον Ουρανό δηλώνει τη σαφέστατη και απόλυτα δικαιολογημένη αγανάκτιση του ελληνικού λαού. Εύχομαι να μην είναι αγανάκτιση για το "μαγείρεμα" των αποτελεσμάτων, το οποίο λόγω αντίθεσης Ποσειδώνα - Άρη στον άξονα δεκάτου - τετάρτου του ωροσκοπίου της Ελλάδας, είναι όχι μόνο πιθανό αλλά σχεδόν βέβαιο. Και βεβαίως ο Άρης στον τέταρτο του ωροσκοπίου της Ελλάδας δείχνει την επιθετικότητα εναντίον του λαού ενώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τομέα των κρατούντων που μας εξαπατούν κανονικά και με το νόμο αλλά κόντρα σε κάθε Συμπαντικό Νόμο.   
Και βεβαίως ο Άρης ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο Δία - Πλούτωνα του ωροσκοπίου της Ελλάδας, το τετράγωνο της διαπλοκής και της ρεμούλας. Και, δυστυχώς, το ενεργοποιεί με τρίγωνο, δηλαδή απ' έξω ευγένεια και ομορφιά, ελπίδα και χαρά αλλά από μέσα βρώμα, δυσωδία, υπόγειες ενέργειες.

Η δικαιοσύνη του εκλογικού αποτελέσματος σαφώς και δεν εξαρτάται από αυτούς που τώρα κρατούν και το μαχαίρι και το πεπόνι. Εξαρτάται μόνο από το πόσοι θα αντισταθούμε και θα κάνουμε ορθή χρήση του μυαλού μας καθώς θα ψηφίζουμε. Στην τελική αν το αποτέλεσμα είναι συντριπτικό για τους προδότες της Ελλάδος, όσο και να τα "μαγειρέψουν" δεν θα τους φθάνουν τα υλικά στην κατσαρόλα τους. 

Όσο για τους ηγέτες των κομμάτων που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση; Ο Βενιζέλος δέχεται τον Πλούτωνα πάνω στον Ήλιο του που σημαίνει ότι θα πενθήσει... 
Ο Σαμαράς δέχεται τις επιδράσεις του Ποσειδώνα που σημαίνει ότι ζει στις δικές του αυταπάτες. Ανεξάρτητα του αποτελέσματος, οι προσδοκίες του δεν θα δικαιωθούν.
Ο Καρατζαφέρης είναι υπεραισιόδοξος αλλά για πόσες ώρες ακόμη;

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα! Και είναι τέτοια επειδή μας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξουμε τα πνευματικά μας φτερά και να γίνουμε πιο συνειδητοί. Σαφώς και η ψήφος μας στις εκλογές δείχνει την εμβέλεια της συνειδητότητάς μας. Σαφώς και ήρθε η στιγμή να μην ψηφίζουμε με κριτήριο τη "θεσούλα" αλλά με το χέρι στην καρδιά και με τη σκέψη ότι αύριο θα πρέπει να είμαστε σε θέση να κοιτάξουμε κατάματα τα παιδιά μας χωρίς να νιώθουμε την ανάγκη να αποφύγουμε το βλέμμα τους. 
Καλημέρα σας και καλή ψήφο.....

Σμάρω Σωτηράκη