Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15 - 21/7/2012, Ταυ τετράγωνο Άρη - Ουρανού - Πλούτωνα, Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα & Νέα Σελήνη στον Καρκίνο



Η φωτογραφία που επέλεξα για να απεικονίσω το πνεύμα της εβδομάδας δεν είναι τυχαία. Τα αστρολογικά γεγονότα είναι πολλά και σημαντικά με θεαματικότερο το ταυ τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη και τον Ουρανό. Οι δύο υπερδυνάμεις (Ουρανός και Πλούτωνας) βρίσκονται σε "εμπόλεμη κατάσταση" και ο Άρης έρχεται να συμβάλει ώστε να εκδηλώσουν τις εκρηκτικές τους ιδιότητες. Κορυφή του ταυ τετραγώνου αποτελεί ο Πλούτωνας, ο οποίος είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, του θανάτου και της αναγέννησης. Αυτό το σύστημα όψεων "θα σπάσει το σπυρί" και θα "βγάλει το πύον" της ανθρωπότητας. Η διάρκεια αυτής της όψης δεν εξαντλείται μόνο σε αυτή την εβδομάδα. Απλά τώρα γίνεται με ακρίβεια. Τώρα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να "σπάσει το σπυρί" αλλά μπορεί τα γεγονότα να διαδραματιστούν σε βάθος χρόνου. Ιδιαίτερα μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχουν πολλά να δουν τα ματάκια μας κι ας ευχηθούμε από καρδιάς να παρθούν συνετές αποφάσεις, κυρίως από αυτούς που διαπραγματεύονται τους πολέμους στις θερμές ζώνες του πλανήτη. 
Με λίγα λόγια, τώρα θα γίνουμε κοινωνοί κάποιων πολύ δυσάρεστων εξελίξεων καθώς τα λάθη μας ως ανθρωπότητα έχουν μετατραπεί σε ένα "μάγμα" που αναμένει την κατάλληλη στιγμή (και δεν υπάρχει καταλληλότερη από την αυτήν που επιδρά το ταυ τετράγωνο Άρη - Ουρανού - Πλούτωνα) για να απελευθερωθεί. 
Να απελευθωρεί όχι για να καταστρέψει αλλά για να μας δείξει ότι πρέπει να αλλάξουμε ριζικά, να μετουσιωθούμε σε σκεπτόμενα όντα με συνείδηση του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην Αλήθεια και πιο εναρμονισμένοι με τη Φύση, την Ύπαρξη, το Φως που κρύβουμε στο κέντρο μας, την Αγάπη και τη Σοφία. 


Η εχέφρων στάστη εκ μέρους μας, του καθενός μας ξεχωριστά, δεν είναι να παρακολουθούμε τις όποιες εξελίξεις, τις όποιες ειδήσεις, ενοχοποιώντας τα άστρα αλλά να καταλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή όλοι μας, ο καθένας ξεχωριστά και ομαδικά σαν ανθρωπότητα, παίρνουμε τις απολαβές όλων όσων έχουμε πράξει μέχρι αυτή τη στιγμή. Κοινώς βιώνουμε το ομαδικό μας κάρμα.


Για να διαβάσετε τη διεξοδική ανάλυση του ταυ τετραγώνου Άρη - Ουρανού - Πλούτωνα πατήστε εδώ.


Από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ερμής έχει αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο Λέοντα, η οποία θα ολοκληρωθεί το πρωί της 8ης Αυγούστου. 
Από το Λέοντα ο ανάδρομος Ερμής μας εξωθεί στο να σκεφτούμε τη στάση μας και πιθανώς να την αναθεωρήσουμε σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά μας, τους τρόπους που εκφράζουμε ή δεν εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας, για το πώς διασκεδάζουμε, φλερτάρουμε ή εκδηλώνουμε τους εαυτούς μας και ποιες είναι οι συμπεριφορές μας στον έρωτα. Κοινώς τα θέματα που μας προτείνει προς επεξεργασία, αφομίωση και ενδοσκόπηση, είναι άκρως συμβατά προς την εποχή!


Αν θέλετε να διαβάσετε αναλυτικότερα τι σημαίνει ανάδρομος Ερμής και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την περίοδο της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, πατήστε εδώ.


Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2012, στις 27 μοίρες του Καρκίνου. Με γεωγραφικές συντεταγμένες Αθήνας, η Νέα Σελήνη βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο του χάρτη της και δηλώνει παρασκήνιο, ύπουλες ενέργειες, μυστικά που "μαγειρεύονται" από τους ισχυρούς, οι οποίοι δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν οι προθέσεις τους. Εννοείται ότι όλα αυτά τα μυστικά θα σχετίζονται με την εθνική μας κυριαρχία, τα εδάφη μας, με θέματα πολιτικής επιβολής και διαχείρισης της κρατικής περιουσίας. Ανησυχώ για το τι έχουν να δουν τα ματάκια μας, δεδομένου του γεγονότος ότι ο χάρτης της Νέας Σελήνης "μιλάει" για αδυσώπητο παρασκήνιο ενώ το ταυ τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη και τον Ουρανό με αναγκάζει να θεωρήσω δεδομένο ότι το ξεπούλημα της Ελλάδας και του φυσικού της πλούτου έχει γίνει ήδη και δεν μένει παρά να μας το σερβίρουν σε ένα όμορφο, παραπλανητικό πιάτο. 


Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου φαίνεται από τη σύγκριση του χάρτη της Νέας Σελήνης με το χάρτη της Ελλάδας. (Στη φωτογραφία δεξιά ο εσωτερικός χάρτης είναι της Ελλάδας και ο εξωτερικός της Νέας Σελήνης με γεωγραφικές συντεταγμένες Αθήνας).


Η Νέα Σελήνη ¨πέφτει¨στον τρίτο οίκο της Ελλάδας που σημαίνει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα κάνουν για μία ακόμη φορά το "θαύμα" τους. Για να δούμε πόσα ψέματα και τι είδους σενάρια θα κατασκευάσουν για χάρη μας! 
Επίσης φαίνεται ότι τα "μαγειρέματα" θα σχετίζονται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, με τη διακίνηση των αγαθών και με το εμπόριο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι φαίνεται ότι θα παρθούν αποφάσεις για τη βασική εκπαίδευση και επειδή οι βάσεις μπαίνουν στο δημοτικό, έχω κάθε λόγο να ανησυχώ για τα παιχνίδια που γίνονται εις βάρος της εκπληκτικής ελληνικής γλώσσας και της προσπάθειας να ισοπεδωθεί μαζί με οτιδήποτε σχετίζεται με πολιτισμό.


Ο Δίας, η Αφροδίτη και η Δήμητρα της Νέας Σελήνης στον πρώτο οίκο της Ελλάδας δημιουργούν μία επίπλαστη ηρεμία στο λαό αλλά τον πρωτεύοντα ρόλο θα τον παίξει ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης που βρίσκεται στον ίδιο οίκο και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που δηλώνει απώλειες, εξαπατήσεις, απογοήτευση. Με το αντίστοιχο τετράγωνο του Ποσειδώνα στο Βόρειο Δεσμό και στον έβδομο οίκο της Ελλάδας που μας λέει ότι οι εξαπατήσεις, η απογοήτευση και οι απώλειες θα οφείλονται στις συμφωνίες με τις άλλες χώρες, στις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας, στην εξωτερική μας πολιτική τόσο με τους συμμάχους μας όσο και με τους εχθρούς μας.


Ο Κρόνος της Νέας Σελήνης, ο οποίος σχηματίζει τετράγωνο μαζί της, βρίσκεται στον έκτο οίκο της Ελλάδας. Ένα βαρύ πέπλο σκεπάζει την εργατική τάξη, τις κοινωνικές υπηρεσίες με κορυφαία την κοινωνική ασφάλιση και μέριμνα, τις στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας, την αστυνομία....


Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι το επιθετικότατο ταυ τετράγωνο που ενδυναμώνεται από τη Νέα Σελήνη, ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο διαπλοκής της Ελλάδας του Δία με τον Πλούτωνα που είναι πολύ επικίνδυνο για τη χώρα μας.


Θετικά ενεργοποιείται ο Ουρανός της Ελλάδας, ο οποίος δέχεται τρίγωνο από το Δία της Νέας Σελήνης και από τον Άρη της. Αν θέλει η κυβέρνηση μπορεί να κάνει τη διαφορά! Θα θέλει όμως ή θα νιώθει αδύναμη έναντι των υπογραφών της και των πιέσεων; Κι αν δεν θέλει η κυβέρνηση, μήπως ο Ουρανός θα έπρεπε να πάρει σάρκα και οστά από τη δική μας δράση και από την πίστη μας ότι μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή; Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αν ενωθούμε, αν πιστέψουμε κι αν είμαστε αποφασιστικοί, ακόμη και τώρα δεν είναι αργά για να παλέψουμε για το καλύτερο;


Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από το ταυ τετράγωνο Άρη - Ουρανού - Πλούτωνα, από τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα και από τη Νέα Σελήνη. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.


Σμάρω Σωτηράκη