Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2013 & Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/2 - 2/3/2013


Σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου! Μια Πανσέληνος φουλ στο ρομαντισμό με αρκετές νότες ιδεαλισμού και ψευδαισθήσεων. 
Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθήνας, μας δίνει ωροσκόπο στην τελευταία μοίρα του Ζυγού με τον Κρόνο να δεσπόζει στον πρώτο οίκο του χάρτη. Αυτή η θέση του Κρόνου δημιουργεί μία μελαγχολική τάση στο λαό που δυστυχώς βάλλεται από όλες τις πλευρές. Τα τρίγωνά του με τον Ήλιο και τους λοιπούς πλανήτες στους Ιχθείς ίσως βοηθήσουν στο να υπάρξει κάπως πιο πρόσφορο έδαφος για να συζητηθούν θέματα που να αφορούν στην παιδεία, σε θέματα κουλτούρας και τέχνης, αθλητισμού κλπ.

Η πολυαστρία στους Ιχθείς, στον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου της Πανσελήνου δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική γιατί μπορεί να υποδηλώνει θέατρο του παραλόγου εκ μέρους των πολιτικών αρχηγών, συνοδευμένο από μεγάλες δόσεις ψέματος, φούσκας και προσπάθειας να παίξουν το δράμα τους. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά ο λαός θα έχει καλύτερο κριτήριο, τουλάχιστον σε ότι αφορά την κρίση του στα θεατρικά δρώμενα της κυβέρνησης. Κι αυτό επειδή, δυστυχώς, κάθε εχέφρον ον αντιλαμβάνεται πλέον ότι οι πολιτικοί μας στη διακυβέρνηση κράτους έχουν αποτύχει ολοσχερώς και τώρα το μόνο που τους μένει είναι το θέατρο...

Η παρουσία του Δία στους Διδύμους, στο όγδοο σπίτι του ωροσκοπίου της Πανσελήνου και τα απόλυτα τετράγωνά του με τα Φώτα, είναι ανησυχητική. Και  η υπερβολή, η διαπλοκή, η ρεμούλα και το ψέμα σε σχέση με το δημόσιο χρήμα,  τα οικονομικά, τους δανειστές μας, θα είναι το σήμα κατατεθέν κάθε πολιτικής δραστηριότητας της κυβέρνησής μας.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα προκαλέσει αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα, τόσο σε θέματα οικονομίας και κατασπατάλησης των φυσικών πόρων της χώρας μας όσο και στον ερωτικό τομέα που για πολλούς θα γίνει πηγή έμπνευσης καινούργιων ποιημάτων, τραγουδιών και λοιπών καλλιτεχνημάτων αλλά για άλλους ένας δρόμος προς την απογοήτευση. Μέσος όρος δεν υπάρχει!!!

Στην πολυαστρία θα προστεθεί από αύριο Τρίτη και η Αφροδίτη που θα μπει με τη σειρά της στους Ιχθύες.

Μέσα σ' όλα έχουμε και τον Ερμή που είναι ανάδρομος από το Σάββατο στο περιβάλλον των Ιχθύων. Και επειδή ναι μεν ο ανάδρομος Ερμής και ειδικά στους Ιχθείς, δεν είναι ότι καλύτερο για υπογραφές για μια καινούργια αρχή αλλά είναι εξαιρετικός για πολλά άλλα, διαβάστε εδώ για να τον κατανοήσετε.

Επειδή ο Ποσειδώνας είναι παντοδύναμος στη θέση του και χορηγός όλων των πλανητών που βρίσκονται στους Ιχθείς, ο τρόπος που μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την περίοδο είναι ένας: να αφεθούμε στη ροή, να πιστέψουμε πιο βαθιά στους εαυτούς μας, στην ανθρωπότητα, στο Σύμπαν, να προσπαθήσουμε να ρίξουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα στη μεγάλη θάλασσα της Αγάπης, στο ιερό καθαρτήριο του Συλλογικού Ασυνειδήτου.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, πατήστε εδώ.

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από την Πανσέληνο, την πολυαστρία στους Ιχθείς και τον ανάδρομο Ερμή. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη