Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3 - 9/2/2013


Αρκετές όψεις θα δώσουν το στίγμα τους σε αυτή την εβδομάδα, στην οποία τα θετικά με τα αρνητικά θα εναλλάσσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα για να διευκολύνει τους απανταχού ψεύτες και απατεώνες να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους...
Παράλληλα, από το απόγευμα της Τρίτης θα μπει και ο Ερμής στους Ιχθείς για να κάνει, με τη σειρά του, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και να πλαισιώσει την προδιάθεση προς την απατεωνιά με όμορφα λόγια, κολακείες, φρούδες ελπίδες ή ανύπαρκτους φόβους.
Όπως καταλαβαίνετε, οι συγκεκριμένες όψεις είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των περισσοτέρων πολιτικών και όλων των οργάνων τους που "πασχίζουν" για το "καλό" της Ελλάδας. Θα ακούσουμε φούμαρα, φούσκες και άσχετες πληροφορίες για να καλυφθούν οι αλήθειες.

Επόμενος σταθμός του Άρη θα είναι το τετράγωνό του με το Δία. Υπερβολικοί όλοι του κόσμου ενωθείτε!!! 
Η συναισθηματική σύγχυση θα μπορούσε να γίνει τρόπος ζωής ενώ οι εντάσεις δεν θα λείψουν αλλά θα εκφράζονται με έναν τρόπο ολίγον "μουλωχτό". 

Στο τέλος της εβδομάδας θα απολαύσουμε το τετράγωνο του Ερμή με το Δία. Αμετροεπείς όλου του κόσμου ενωθείτε αν και θεωρώ ότι στο θέμα "μιλάμε χωρίς να λέμε τίποτε" ή "μιλάμε για να έχουν δουλειά οι σατυρικές εκπομπές", τα δελτία ειδήσεων με τους καλεσμένους και τις απόψεις τους έχουν μακράν τα σκήπτρα και δεν θα μπορέσει να τους φθάσει κανείς...

Λαμπρή είναι η παρουσία της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα! Το εξάγωνό της με τον Ουρανό και το τρίγωνό της με το Δία είναι όψεις που ανοίγουν κάποιους ορίζοντες. Εκτός του γεγονότος ότι θα μας ιντριγκάρουν στον έρωτα, μπορεί να αφήσουν ένα αχνό φως και για τις οικονομικές υποθέσεις. Και λέω αχνό γιατί όταν ζούμε κάτω από την ομπρέλα του Κρόνου και του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα, η Αφροδίτη μόνο κάποια χαρά στα πλαίσια της καθημερινότητας μπορεί να προσφέρει και σίγουρα δεν θα αποτελέσει τη λύση. 
Ωστόσο, εμείς θα εστιαστούμε στο καλύτερο που μπορούμε να αντλήσουμε και η Αφροδίτη δίνει το έναυσμα για να χαμογελάσουμε...

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις πλανητικές διελεύσεις και όψεις. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη