Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Αρετές και τα Ελαττώματα
των Ζωδίων στον Έρωτα


Στο ερωτικό πεδίο, η γνώση των αρετών και των ελαττωμάτων του ατόμου που μας ενδιαφέρει είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τη σωστή στρατηγική, για να καταφέρουμε να το σαγηνεύσουμε και να το κατακτήσουμε. 

Προφανώς δεν υπάρχει κάποιο «εγχειρίδιο» που να μας παραδίδεται κάθε φορά που μας ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, έτσι ώστε να ανακαλύπτουμε από την αρχή τις αρετές και τα ελαττώματα του. Χάρη όμως στην αστρολογία και στις μεγάλες αρχετυπικές αλήθειες που εκφράζει αυτή, μπορούμε να γνωρίζουμε από την αρχή πολλά από τα ελαττώματα και τις αρετές του ατόμου που μας ενδιαφέρει ερωτικά, αρκεί να μάθουμε το ζώδιο του (και φυσικά η γνώση μας γι αυτόν θα πολλαπλασιαστεί αν μας δώσει τα πλήρη στοιχεία της γέννησης του και καταστρώσουμε το γενέθλιο χάρτη του). 

Ας δούμε λοιπόν εδώ μία πιο πρακτική, καθημερινή πλευρά των αστρολογικών αρχετύπων, ποιες δηλαδή ελλείψεις και αδυναμίες παρουσιάζουν τα ζώδια στον ερωτικό τομέα αλλά και ποιες αρετές. 

Θα έχετε έτσι έναν οδηγό από την αρχή της προσέγγισης σας σε έναν υποψήφιο παρτενέρ και θα ξέρετε σε ποιον περίπου άνθρωπο απευθύνεστε, με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να τον κατακτήσετε και πώς θα τον αποφύγετε όταν η σχέση σας μαζί του θα βγει από το στάδιο του αρχικού ενθουσιασμού.



Σμάρω Σωτηράκη