Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ερωτικές Αστρολογικές Προβλέψεις
Για Όλο το Καλοκαίρι του 2017
Ανά Δεκαήμερο Ζωδίων


Η άνοιξη, το φως, η ανθοφορία, προάγγελοι του καλοκαιριού, αλλάζουν τη διάθεσή μας και αφυπνίζουν τη λίμπιντο, την αισιοδοξία, την επιθυμία να εκφράσουμε την πιο «καυτή» πλευρά μας για να είμαστε πιο συμβατοί με το καυτό καλοκαιράκι που έρχεται.

Ο Φτερωτός Θεός έχει την τιμητική του, μια και η εποχή είναι η καταλληλότερη για να στοχεύσει με τα βέλη του, κάνοντας πολλές καρδιές να χτυπούν πιο δυνατά και πολλές πεταλούδες να παίζουν στο στομάχι μας, δημιουργώντας ανάμικτα συναισθήματα χαράς και αγωνίας. Από την άλλη, η ανανέωση της Φύσης μας εξωθεί στο να ανανεωθούμε κι εμείς μέσα από την αναζήτηση των απολαύσεων, ακόμη κι αν έχουμε έναν πολύ μακροχρόνιο δεσμό, που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρούμε τη φόρμουλα της ανανέωσης.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί την αστρολογική σας πυξίδα στον έρωτα για όλο το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου και του Μαΐου, καθώς αναλύω διεξοδικά όλα τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα και το πώς θα επιδράσουν, όχι μόνο σε κάθε ζώδιο αλλά και σε κάθε δεκαήμερο ξεχωριστά, προκειμένου να έχετε ακόμη πληρέστερη ενημέρωση και καθαρότερη πρόβλεψη.


Σας το αφιερώνω με την ευχή να είστε πάντα ερωτευμένοι με τον έρωτα και τη ζωή και να έχετε πάντα την ανταπόκριση που προσδοκάτε από το αντικείμενο του πόθου σας!!! Καλό καλοκαίρι!!!


Σμάρω Σωτηράκη