Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
18 - 24 Σεπτεμβρίου 2017
Νέα Σελήνη στην Παρθένο


Πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα είναι αυτή η εβδομάδα. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τώρα κάνουμε τον σχεδιασμό μας για τη νέα σεζόν και αποφασίζουμε για το πώς θα προωθήσουμε τις υποθέσεις μας, αποτελεί την περίοδο εκκίνησης για τις νέες μας δραστηριότητες, τόσο τις επαγγελματικές όσο –και εδώ προσοχή- και αυτές που αφορούν στην προσωπική μας ζωή που –καλό θα ήταν- να μην παραμελούμε, θυσιάζοντάς την στο βωμό της δουλειάς. Τονίζω και πάλι. Επειδή στην Παρθένο βρίσκονται και ο Άρης και ο Ερμής, θα συμβαίνουν συνεχώς γεγονότα που θα μας αποσπούν από την προσωπική μας ζωή και θα μας αναγκάζουν να αποφασίσουμε και να δράσουμε για να τακτοποιήσουμε τις δουλειές μας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις τόσο στην οικογενειακή εστία όσο και στη σχέση με το ταίρι μας.

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Παρθένο, αποτελεί ορόσημο για τους απανταχού φιλόδοξους τύπους που αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα του σωστού timing. Κοινώς, από την Τετάρτη, το πεδίο είναι ελεύθερο για καινούργια ξεκινήματα, για να επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, για να στοχεύσουμε σε κάτι καλύτερο.

Παράλληλα, με τη Νέα Σελήνη, την Τετάρτη περνάει η Αφροδίτη στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, διάστημα που προσφέρεται για να ενασχόληση με το σώμα μας, θεραπείες ομορφιάς και ανανέωσης, αποτοξίνωση, μασάζ. Επίσης, διευκολύνει τις συζητήσεις για δουλειές και είναι αρωγός μας για να φτιάξουμε μια πιο θετική ατμόσφαιρα στο περιβάλλον της δουλειάς μας.


Την Παρασκευή ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό, θέση από την οποία θα εξομαλύνει αρκετές καταστάσεις και εντάσεις με άτομα που μας περιβάλλουν τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική μας ζωή. Σε μια περίοδο που όχι μόνο επιτρέπει αλλά και επιβάλλει την ενασχόληση με τη δουλειά και την προσπάθεια για δυναμικά ξεκινήματα, ο Ήλιος από τον Ζυγό είναι θετικός για υπογραφές συμβολαίων, για συμφωνίες, για διακανονισμούς.


Σμάρω Σωτηράκη