Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
11 - 17 Ιουνίου 2018
Νέα Σελήνη στους Διδύμους



Αυτή την εβδομάδα αλλάζουν οι ενέργειες αρκετά καθώς η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουνίου στο επικοινωνιακό περιβάλλον των Διδύμων, δίνει την ώθηση να μπούμε σε καλοκαιρινούς, σαφώς πιο ανάλαφρους και παιδιάστικους ρυθμούς. 
Η Νέα Σελήνη προσφέρεται για ερωτικές περιπτύξεις, εκδρομές και κάθε λογής νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα αν θέλουμε να γνωστοποιήσουμε κάτι στο κοινό μας ή να κάνουμε μια συμφωνία για μια δουλειά καθαρά επικοινωνιακή. Τα φλερτ, η διασκέδαση, οι καλοκαιρινές χαρές, οι καινούργιες γνωριμίες, όχι μόνο επιτρέπονται αλλά, από την Πέμπτη και μετά, και επιβάλλονται. 
Η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) αλλά όλα το μέγεθος της εύνοιας θα εξαρτηθεί από τον προσωπικό χάρτη του καθενός μας καθώς η όψη 150 μοιρών που πραγματοποιούν τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) κατά τη Νέα Σελήνη με τον Πλούτωνα μπορεί να αποβεί επικίνδυνη αν δεν είμαστε ευέλικτοι να ακολουθήσουμε ένα Plan b όταν βλέπουμε ότι οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που έχουμε σχεδιάσει τις κινήσεις μας.

Στο μεταξύ, την Τρίτη 12 Ιουνίου ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουνίου, διάστημα στο οποίο θα μας εξωθεί σε πιο παρορμητικές αποφάσεις, προϊόντα συναισθηματισμού κυρίως και όχι ώριμης σκέψης. Ωστόσο, το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Ουρανό και το γεγονός ότι αυτή η όψη θα γίνει κάτω από την ομπρέλα της Νέας Σελήνης, είναι οι αστρολογικοί παράγοντες που καταδεικνύουν ότι η έμπνευση, η ενόραση, η διόραση θα μας καθοδηγούν με τον πιο σωστό και καίριο τρόπο γι αυτό πρέπει να εμπιστευόμαστε τις διαισθήσεις μας.

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο θα πριμοδοτήσει όλες τις καλοκαιρινές χαρές, έρωτες, φλερτ, παιχνίδια, διασκεδάσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ουρανό που θα σχηματίσει από την πρώτη στιγμή της εισόδου της στον Λέοντα, εγκυμονεί κινδύνους καθώς είναι πιθανό να φέρει πολύ μεγάλες εκπλήξεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός μας.



Σμάρω Σωτηράκη