Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
12 - 18 Αυγούστου 2019
Πανσέληνος Στον Άξονα Λέοντα - Υδροχόου



Η πιο σημαντική εβδομάδα του καλοκαιριού είναι γεγονός! Δεκαπενταύγουστος αγαπημένοι μου φίλοι! Χρόνια πολλά σε όλους σας! Εύχομαι η Παγκόσμια Μητέρα να σας περιβάλλει πάντα με την προστασία και την Αγάπη της, να σας ευλογεί με κάθε καλό! Ιδιαίτερες ευχές για όσους/ες γιορτάζετε, σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί κάθε σας επιθυμία!

Αισιόδοξα μηνύματα δίνει η σύνοδος του Ηλίου και της Αφροδίτης που πραγματοποιείται με ακρίβεια την Τρίτη, 13 Αυγούστου. Μία σύνοδος χαράς και απόλαυσης, ερωτισμού και ηδονών. Ωστόσο, επειδή μας κάνει πιο υποκειμενικούς, «κουμπωμένους» στο εγώ μας, χρειάζεται να προσέχουμε για να έχουμε καθώς αν όποιος εκφράσει τα αρνητικά της όψης θα γίνει αντιπαθητικός λόγω αλαζονείας και ίσως επειδή θα έχει την τάση να σνομπάρει τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν. Κι αν μία τέτοια συμπεριφορά συμβεί σε μία ερωτική σχέση, θα ανάψουν φωτιές και λαμπάκια…

Ανήμερα της Παναγίας θα έχουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου, στις 22:24 μοίρες του άξονα Λέοντα – Υδροχόου, με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο, άρα σε αντίθεση με την Αφροδίτη. Μέχρι τώρα μιλάμε για μία ερωτική Πανσέληνο που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στον ουρανό και θα μας εξωθήσει στο να ερωτοτροπήσουμε και να αποζητήσουμε επιβεβαιώσεις συναισθηματικού χαρακτήρα.

Ωστόσο, κάτω από την ομπρέλα της Πανσελήνου, ο Ερμής που βρίσκεται στον Λέοντα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό. Οι εντάσεις, τα νευρικά ξεσπάσματα συνήθως δια ασήμαντη αφορμή, η υπερένταση, μπορεί να βάλουν κάποιες σχέσεις σε δοκιμασία γι αυτό να προσέχετε για να έχετε. Επίσης, η συγκεκριμένη όψη εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων και κάποιων αναπάντεχων βλαβών, κυρίως σε ηλεκτρικά και ηλεκτρολογικά.      

Την Κυριακή, 18 Αυγούστου, ο Άρης περνάει στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου. Μέρα με τη μέρα θα μας εξωθεί στο να σκεφτόμαστε το πώς θα διαμορφωθεί η καθημερινότητά μας, τόσο σε ότι αφορά τη δουλειά μας όσο και στις συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουμε για να βελτιώσουμε την ευεξία μας.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. 


Σμάρω Σωτηράκη