Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ποια Ζώδια Αποπνέουν Εμπιστοσύνη
και Ποια Λιγότερο;


Εμπιστοσύνη. Η λέξη – κλειδί για τη μακροημέρευση και τη ποιότητα οποιασδήποτε σχέσης. 
Όλοι θέλουμε να μας εμπιστεύονται και να εμπιστευόμαστε, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις, αλλά -τις περισσότερες φορές- οι αδυναμίες μας δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την εμπιστοσύνη των συντρόφων μας ούτε να τροφοδοτήσουμε τη σχέση μας με τη δική μας διάθεση να εμπιστευθούμε. 

Ο φόβος της πιθανής απώλειας του αντικείμενου του πόθου μας, διεγείρει τις ανασφάλειές μας και δεν μας αφήνει ελεύθερους να βιώσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης. 
Δεν είναι λίγοι αυτοί που χάνουν τον εαυτό τους στο βωμό της δυσπιστίας και τελικά χάνουν και την ίδια τη σχέση τους. 
Ακόμη κι αυτοί που διατείνονται ότι στηρίζουν τις σχέσεις τους στα γερά θεμέλια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, έχουν περάσει κάποιες στιγμές αμφιβολιών, κάποιες στιγμές απώλειας της λογικής τους. Είναι ανθρώπινο, όσο ανθρώπινα είναι τα ελαττώματα και οι ανασφάλειες.


Με οδηγό την αστρολογία, τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, μπορούμε να έχουμε μια γενική εικόνα για τους άλλους. 
Μπορούμε να ξέρουμε αν το άτομο που μας ενδιαφέρει, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει, είναι πιστό ή άπιστο, αν αξίζει να το εμπιστευόμαστε ή όχι. 
Βεβαίως το ζώδιο είναι μια πρώτη ένδειξη και, ίσως, αν κάνουμε τον πλήρη αστρολογικό χάρτη ενός ανθρώπου να διαφοροποιούνται αρκετά πράγματα αλλά είναι μια αρκετά σημαντική ένδειξη.

Διαβάστε αναλυτικά για κάθε ζώδιο, πατώντας εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη