Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Καρκίνος 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Η αλήθεια είναι ότι το 2011 είναι χρονιά - σταθμός στη ζωή σας καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί που επηρεάζουν το ζώδιό σας είναι σπανιότατοι, καθοριστικής σημασίας και προκαλούν ακραίες καταστάσεις. Οι επιδράσεις που θα δεχθείτε θα σας εξαναγκάσουν να κάνετε μεγάλες αλλαγές, οι οποίες ωστόσο μπορεί να είναι επώδυνες για σας που συναισθηματικοί καθώς είστε, δεν σας είναι εύκολο να αποκοπείτε από πρόσωπα και καταστάσεις.

Με την εκκίνησή του το 2011 σας δείχνει τα δόντια του καθώς στις 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, η οποία θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στις σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές και θα γκρεμίσει αυτές που δεν πατούν σε γερά θεμέλια. 
Στις 22 Ιανουαρίου ο Δίας θα μπει στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου και σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιήσει δυσαρμονικές όψεις που θα επηρεάσουν το ζώδιό σας. Ο Δίας θα πυροδοτήσει τις αρνητικές προς το ζώδιό σας επιδράσεις του Πλούτωνα και του Κρόνου, προκαλλώντας μία σωρεία ανατρεπτικών καταστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα, να είστε περισσότερο λογικοί και λιγότερο συναισθηματικοί, να κάνετε την αυτοκριτική σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποκτήσετε την ευλυγισία που είναι απαραίτητη για να κάνετε τις απαιτούμενες από το Σύμπαν αλλαγές.

Ο Φλεβάρης θα είναι κουραστικός για όλους σας αλλά μπορεί να φέρει τεράστιες αλλαγές σε όσους έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο που πρέπει να είστε θωρακισμένοι και έτοιμοι να δώσετε έναν αγώνα ζωής. Το κερασάκι στην ξινισμένη τούρτα σας θα είναι η είσοδος του Ουρανού στον Κριό από τις 12 Μαρτίου, η οποία θα προκαλέσει τη μεγάλη έκρηξη. Το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα που θα μπει στη ζωή όσων έχετε γενέθλια τον Ιούνιο, θα είναι πολύ δυσβάσταχτο για τις αντοχές σας. Να θυμάστε ότι οι σχέσεις ή οι συνεργασίες που θα διαλυθούν με αυτές τις κοσμικές επιδράσεις δεν θα είναι αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις αλλά, αντίθετα θα είναι αυτές που υπάρχουν λόγω ανασφάλειας, συνήθειας ή φόβου. 

Πρέπει να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί τον Απρίλη καθώς μπορεί να κάνετε μοιραία λάθη από παρόρμηση ή απερισκεψία. Ωστόσο, το θετικό που σας επιφυλάσσει αυτός ο μήνας είναι η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ο Ποσειδώνας από αυτό το θετικό προς το δικό σας ζώδιο θα σας δώσει μία ανάσα ονειροπόλησης. Μέχρι τις 5 Αυγούστου που θα παραμείνει εκεί θα σας δίνει το κουράγιο να βλέπετε μπροστά σας μια φωτεινότερη ζωή κι αυτό θα σας βοηθάει να κάνετε θετικές σκέψεις και να έχετε το κουράγιο να παλαίψετε για να κερδίσετε το καλύτερο που θα οραματίζεστε.      

Το μηνύματα που μας δίνει ο Μάιος είναι πιο ελπιδοφόρα καθώς θα σας είναι πιο εύκολο να προωθείτε τις υποθέσεις σας αλλά ο Ιούνιος στιγματίζεται από εκλείψεις, οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά και να χάνετε ενέργεια με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεστε και σωματικά.
Ο Ιούλιος μπαίνει επιθετικά με μία Ήλιακή έκλειψη στη 1/7, η οποία θα γίνει και πάλι στο δικό σας ζωδιακό άξονα και θα δώσει ένα ακόμη χαστούκι στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. 
Καταλυτικό ρόλο σε όλες αυτές τις αρνητικές επιδράσεις θα αποτελέσει η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 4 Ιουνίου, όπου θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Σε αυτό το διάστημα ο Δίας θα αποτελεί το αντίπαλο δέος των δύο σκληρών (Κρόνου και Πλούτωνα), οι οποίοι ναι μεν θα είναι απτόητοι αλλά τουλάχιστον θα βάζει τροχοπέδη στον φρενήρη αρνητισμό τους.

Ο Αύγουστος είναι ένας από τους πιο δύσκολους μήνες του 2011 γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είναι μήνας διακοπών και να επιδιώξετε να απέχετε από όλους και όλα σε ένα θέρετρο όπου θα μπορείτε να βρείτε την ηρεμία σας.
Με σταθερά βήματα, αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση θα υποδεχθείτε έναν εξαντλητικό Σεπτέμβριο αλλά αν δεν παραιτηθείτε ενώπιον των δυσκολιών και δεν φοβηθείτε, τον Οκτώβριο θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να πάρετε χαρά από την προσωπική σας ζωή.
Το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου θα είναι αρκετά κουραστικό καθώς θα αναγκάζεστε να δίνετε λύσεις σε πολλά προβλήματα και θα νιώθετε την καθημερινότητά σας εξαιρετικά πιεστική ενώ οι εκλείψεις θα λειτουργούν σαν βαμπίρ που θα σας κλέβουν την ενέργεια. 

Το 2011 δεν θα σας λείψει η αγωνία καθώς θα είναι αρκετές οι στιγμές που θα παρατηρείτε τη ζωή σας και θα μοιάζει σαν ένα έργο τρόμου, στο οποίο ο ήρωας σώνεται την τελευταία στιγμή κι αυτό επειδή είναι ικανός, δεν παρατάει τον αγώνα, έχει δημιουργικό πείσμα και δεν αφήνει το φόβο και τους περιττούς συναισθηματισμούς να τον καθηλώνουν σε αδύναμες και φοβικές αντιδράσεις. Στο τέλος ο ήρωάς μας κερδίζει επάξια τους προβολείς της ζωής που πέφτουν επάνω του και σιγά - σιγά αρχίζει να αποκτάει ότι είχε ονειρευτεί. Αγαπημένα μου Καρκινάκια μην ξεχάσετε ούτε για μια στιγμή ότι ο ήρωας είστε εσείς!

Σμάρω Σωτηράκη