Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Λέων 2011 - Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Το τρομακτικό (όπως προβάλλεται από τις ειδήσεις) 2011 δεν είναι ικανό να πτοήσει εσάς τα Λιοντάρια που όχι μόνο δεν πρέπει να το φοβάστε αλλά -αντίθετα- πρέπει να το περιμένετε εναγωνίως για να δείτε κάποιες επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Οι Κοσμικές υπερδυνάμεις (Κρόνος, Δίας και Ουρανός) συνηγορούν υπέρ των ονείρων, των προσδοκιών, των προσπαθειών σας και από εσάς απαιτούν να μην είστε αλαζόνες αλλά να γνωρίζετε το μέτρο σας και να διεκδικείτε επιτυχίες που συνάδουν προς τα ταλέντα και τα προσόντα σας. 

Πιεστική αναμένεται η εκκίνηση του 2011 καθώς θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε πολλές υποχρεώσεις και το εικοσιτετράωρο δεν θα είναι αρκετό για να χωρέσει τις δραστηριότητές σας. Τη μονοτονία της δουλειάς θα σπάσει η Αφροδίτη που θα μπει στον Τοξότη στις 7 Ιανουαρίου και θα σας βάλει στα ερωτικά παιχνίδια και στη διάθεση να εκτονώνετε τις εντάσεις διασκεδάζοντας.

Το μεγάλο δώρο του Σύμπαντος για σας, θα είναι η είσοδος του Δία στον Κριό στις 22 Ιανουαρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου και σε αυτό το διάστημα θα ρίχνει φως στις ζωές σας. Επεκτάσεις επαγγελματικές, στην προσωπική σας ζωή, πνευματικές, συνειδησιακές θα είναι τα δώρα του Δία κι εσείς δεν έχετε παρά να τα αξιοποιήσετε. Κι όλα αυτά πλαισιωμένα από ταξίδια στο εξωτερικό, από καινούργιες γνωριμίες, από αλλαγές παραστάσεων, από ευκαιρίες να προβληθείτε και να γίνετε πιο γνωστοί στον τομέα σας. 
Από εσάς το Σύμπαν περιμένει να κρατάτε ανοικτές τις καρδιές σας, γεμάτες από αγάπη, να είστε συνειδητοποιημένοι και να αποφεύγετε να καβαλάτε το καλάμι που είναι ένα κακό όχημα καθώς μπορεί να σας βγάλει από το δρόμο σας και να σας απομακρύνει από το Ηλιακό σας κέντρο.

Ενώ οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα κλέψουν το χρόνο και τα μυαλά σας όλον το χειμώνα καθώς θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, η επόμενη μαγική πλανητική μετακίνηση για το ζώδιό σας θα είναι η είσοδος του Ουρανού στον Κριό! Οι εκπλήξεις θα είναι πλέον με το μέρος σας καθώς ο απρόοπτος Ουρανός θα είναι καλός απέναντί σας. Από εσάς περιμένει να του δείξετε ότι μπορείτε να είστε ουσιώδεις, πνευματικοί, ικανοί να αναβιβάσετε τη συνειδητότητά σας και να αποδεχθείτε τους κοσμικούς νόμους και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Όσο πιο συντονισμένοι θα είστε με τις ιδιότητες του Ουρανού, τόσο πιο ευχάριστες θα είναι οι εκπλήξεις που θα σας κάνει. Προς το παρόν, στο 2011, θα ευνοήσει τα Λιοντάρια που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο.

Ακόμη και τον Απρίλιο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, εσείς θα έχετε τις επιτυχίες σας αλλά θα ήταν προτιμότερο να είστε πιο συμμαζεμένοι. Επιτυχίες υπόσχεται και ο Μάιος αλλά ο Ιούνιος, με τις εκλείψεις του, απαιτεί να είστε πολύ προσεκτικοί. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι εκλείψεις δεν θα πραγματοποιηθούν σε ζώδια που βλέπουν δυσαρμονικά το δικό σας αλλά, επειδή σας κυβερνάει ο Ήλιος, οι εκλείψεις πάντα σας επηρεάζουν, έστω κι αν η επίδρασή τους είναι απλά μια ακαθόριστη κακοκεφιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 4 Απριλίου ο Ποσειδώνας εγκαταλείπει για λίγο (μέχρι τις 5 Αυγούστου) τον Υδροχόο από όπου σας ταλάνιζε και μπαίνει στους Ιχθείς, το ζώδιο που κυβερνά. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας, μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχετε για να μην πέσετε θύματα της αυταπάτης σας, κυρίως στις οικονομικές σας δοσοληψίες.
Παράλληλα στις 4 Ιουνίου ο Δίας θα μπει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει για ένα χρόνο, διάστημα στο οποίο θα είναι υποστηρικτικός για την καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα σας προκαλέσει την τάση για υπερβολές και για αλαζονικές συμπεριφορές, τις οποίες πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε. Τότε θα κριθείτε από το Σύμπαν καθώς από τη φύση σας είστε αρκετά επιρρεπείς στις υπερβολές, στην αλαζονεία, στον εγωκεντρισμό.

Ο Ιούλιος αρχίζει με μία πιεστική Ηλιακή έκλειψη και συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο της πίεσης, των εντάσεων και της πολλής δουλειάς που θα σας σπάει τα νεύρα ντάλα καλοκαίρι. Ωστόσο, αν φυλάτε τα νώτα σας από αυτούς που σας επιβουλεύονται κι αν τον Αύγουστο αφήσετε κατά μέρος τις δουλειές και ασχοληθείτε με τις διακοπές και τους έρωτες που θα είναι το φόρτε σας λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, όλα θα πάνε καλά.

Δυναμικά επαγγελματικά ξεκινήματα με σκοπό την κάλυψη των εξόδων σας και την υλοποίηση νέων σχεδίων αναμένονται το Σεπτέμβριο. Από τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οι προοπτικές σας διαφαίνονται εξαιρετικές καθώς θα υπάρχουν τα άτομα που θα σας βοηθούν να προωθήσετε τις υποθέσεις σας.
Μολονότι οι εκλείψεις που θα επιδρούν από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν σε ζώδια που "βλέπουν" αρμονικά το δικό σας, εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θα ήταν κρίμα να συμβεί κάτι αρνητικό. 

Το 2011 είναι στο χέρι σας να αποβεί ως μία χρονιά μεγάλων ευκαιριών, ευχάριστων εκπλήξεων και χαράς! Αρκεί να είστε θετικοί, αισιόδοξοι και πάντα κεντραρισμένοι στο Φως, ακριβώς όπως επιτάσσει το ζώδιό σας! Αν δεν παραμείνετε στο τέλμα της αλαζονείας και του εγωκεντρισμού, αν ανοίξετε τις καρδιές σας και αν αναβιβαστείτε μέσα από την Αγάπη, οι ουρανοί θα είναι δικοί σας!

Σμάρω Σωτηράκη