Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Σεμινάριο Καρμικής Αστρολογίας

Τα υπαρξιακά ερωτήματα και η αναζήτηση της Αλήθειας είναι φυσικό να απασχολούν όσους έχουν τη συνειδητότητα να κατανοήσουν ότι πέρα από τον υλικό κόσμο στη γήινη διάσταση, υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, ένας πνευματικός κόσμος στον οποίο ανήκουμε.
Η καρμική αστρολογία απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στα χαρακτηριστικά που φέρουμε από εμπειρίες που έχουμε βιώσει ως ψυχές στην αέναη πορεία μας. Μέσα από την καρμική ανάλυση ενός ωροσκοπίου διακρίνουμε τους φόβους, τα προτερήματα, τα ελαττώματα που κομίζουμε ως ψυχές στην τωρινή μας ενσάρκωση. Μαθαίνουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να βελτιωθούμε ως άνθρωποι και ποιος είναι ο πνευματικός μας προορισμός.

Στο διήμερο βιωματικό σεμινάριο καρμικής αστρολογίας θα σας διδάξω με απλό τρόπο τη μελέτη των ωροσκοπίων πάνω στο νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος (νόμος του κάρμα).
Το Σάββατο 19/3/2011, 4 - 9 μμ θα διεισδύσουμε στα αστρολογικά αρχέτυπα του κάρμα για να μάθουμε πώς λειτουργούν αυτά στον προσωπικό μας χάρτη. Θα κατανοήσουμε ποιος είναι ο προορισμός μας και πώς θα φθάσουμε σε αυτόν, αξιοποιώντας τα θετικά που κομίζουμε από τις πρότερες εμπειρίες μας και επισημαίνοντας τους φόβους που μας κρατούν σε απόσταση από τον πνευματικό μας στόχο.
Την Κυριακή 20/3/2011, 4 - 9 μμ θα βουτήξουμε λίγο πιο βαθειά στη θάλασσα των αρχετύπων για να μιλήσουμε για τις σχέσεις μας. Τι μας έλκει καρμικά και γιατί; Πώς μπορούμε να βρούμε τη λυτρωτική αλήθεια για να κάνουμε καλύτερες επιλογές; Και τέλος ποιες σχέσεις μας έρχονται στη ζωή μας για να αποτελέσουν το όχημα για την καρμική μας εξέλιξη;

Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε ακόμη κι αν δεν έχετε γνώσεις αστρολογίας. Αρκεί να σας ενδιαφέρει η αστρολογία, να έχετε υπαρξιακά ερωτήματα και να επιδιώκετε την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωσή σας.
Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 - 80.20.230. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σμάρω Σωτηράκη