Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ
Σύντομο Βιογραφικό


Πρωτογνώρισα την αστρολογία το 1982 και από τότε δεν έπαψα ποτέ να την σπουδάζω.

Είμαι επαγγελματίας αστρολόγος από το 1991 στον τομέα της συμβουλευτικής, στα media και στη διδασκαλία του αντικειμένου.

Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά στην Ελλάδα (TV Ζάπινγκ, Marie Claire, Άστρα & Όραμα, κλπ) και στην Κύπρο (Σελίδες, TV Mania, Όμικρον Άντρας, taste, Super Kid, Όμικρον), όπου έχω συγγράψει και επιμεληθεί εκτός των μονίμων αστρολογικών στηλών, πλήθος άρθρων και βιβλίων. Επίσης αρθρογραφούσα για το αστρολογικό site “astrology.gr”.

Παράλληλα, είχα τακτική παρουσία σε μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης (ΕΤ1: εκπομπή «Καλημέρα με Χαμόγελο», STAR, ALPHA TV: συγγραφή των κειμένων για τα βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής Stars System, όπου είχα τακτική παρουσία), Epsilon TV: εκπομπές "NaMaSte" και "Επιτέλους Σ/Κ".

Έχω συνεργαστεί ως συγγραφέας και έκανα την επιστημονική επιμέλεια των τόμων της αστρολογικής εγκυκλοπαίδειας «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας».

Ήμουν η αντιπρόσωπος του OPA (Organisation for Professional Astrology) στην Ελλάδα, όπου παραμένω ως μέλος. Επίσης, είμαι μέλος του ISAR (International Society for Astrological Research).

Τώρα επιμελούμαι και παρουσιάζω την αστρολογική στήλη στην τηλεοπτική εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί 10" στον ΑΝΤ1.

Συνεργάζομαι με την αστρολογική ιστοσελίδα Ε-Zwdia. 

Δίνω το παρόν μου στο διαδίκτυο με το προσωπικό μου blog “smarosotiraki.blogspot.gr”.

Η αστρολογία που με αντιπροσωπεύει είναι εκείνη που εξυμνεί τον άνθρωπο και άρα το ωροσκόπιό του χωρίς να διαχωρίζει τα επί μέρους στοιχεία του σε ευεργετικά ή κακεργετικά, η αστρολογία που δοξάζει την ανάγκη μας για ψυχική εξέλιξη και για πνευματική ανέλιξη.

Τα βιβλία μου είναι: «2012: Αλήθειες και ψέματα», και «Τα Aστρολογικά Mονοπάτια του Έρωτα», των εκδόσεων IntroBooks.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, καλέστε με στο 2108020230 ή γράψτε μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση smarwsotiraki@gmail.com