Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Νέα Σελήνη στον Κριό
28 Μαρτίου 2017


Νέα Σελήνη στον Κριό! Απαρχή, δράση, αποφασιστικότητα, άσκησης θέλησης, προσπάθεια! Η Νέα Σελήνη των καινούργιων ιδεών, των μεγάλων αλλαγών, της αναγέννησης, του θάρρους, του αγώνα, της ανάγκης για ανανέωση, της αποφασιστικότητας να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από τη ζωή σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα!

Νέα Σελήνη στον Κριό με ανάδρομους την Αφροδίτη και τον Δία ενώ επίκειται, κατά τη γέμιση του φεγγαριού, να αρχίσουν την ανάδρομη πορεία τους ο Κρόνος (6 Απριλίου) και ο Ερμής (10 Απριλίου). Εποχή ενδοσκόπησης, περισυλλογής, συνειδητοποίησης των λαθών, των κινήτρων των επιλογών μας, των επαναλαμβανόμενων μοτίβων της ζωής μας που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες μας. Εποχή που πρέπει να ασκήσουμε τη βούλησή μας για να κάψουμε στο Κοσμικό πυρ τις υπονομευτικές πλευρές μας, τον εγωισμό και τα απωθημένα μας, προκειμένου να παράξουμε τον νέο σπόρο, τη νέα ιδέα, τον αναγεννημένο εαυτό μας που θα υπηρετήσει το Ανώτερο Εγώ μας και θα μας εξωθήσει σε πιο ώριμη δράση προς την ανέλιξή μας.

Νέα Σελήνη στον Κριό που συμματοδοτεί μια περίοδο στην οποία από τη μια πατάμε γκάζι ενώ από την άλλη πρέπει να φρενάρουμε. Η χρυσή τομή εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός μας αλλά υπακούει και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα. Ας εμπιστευτούμε λίγο το κλασσικό κριτήριο που επιβάλλει να μετράμε μέχρι το 100 πριν μιλήσουμε ή δράσουμε, προκειμένου να αποφύγουμε τα λάθη της παρόρμησής μας.

Νέα Σελήνη στον Κριό με τετράγωνο Δία - Πλούτωνα που μας καλεί να εμπιστευτούμε τον Θεϊκό Εαυτό μας, το Συμπαντικό Σχέδιο, τη Σοφία της Πανταχού Παρουσίας και να είμαστε έτοιμοι να μεταμορφωθούμε, να κάνουμε το μεγάλο βήμα, να διαφοροποιηθούμε από τη μάζα και να γίνουμε οι Κύριοι του Εαυτού μας και της ζωής μας. Σπουδαίο και δύσκολο το αίτημα του τετραγώνου, απαιτεί υψηλή συνειδητότητα από όλους μας αλλά, όσοι μπορέσουν να συντονιστούν με την ενέργειά του, θα αναγεννηθούν από τις στάχτες τους, με πίστη στον εαυτό τους και επιστρατεύοντας τη δύναμη που χρειάζεται για να αποδεχθούν ότι το να γίνεσαι στάχτη είναι απαραίτητο για να επέλθει η λυτρωτική αναγέννηση.
Κι όλα αυτά όταν το παιχνίδι που παίζεται από τα κέντρα εξουσίας, με το τετράγωνο Δία - Πλούτωνα, είναι ότι πιο βρώμικο και ειδεχθές θα μπορούσε να είναι καθώς βρίθει ψεμάτων, εκβιασμών, οικονομικών ατασθαλιών και σκανδάλων και τεράστιας πίεσης προς τις μάζες.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό. 

Σμάρω Σωτηράκη