Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1 - 7/4/2012, Αφροδίτη στους Διδύμους & Πανσέληνος του Απριλίου

Καλό μήνα! Αυτή, η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι πολύ πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα. 

Το απόγευμα της Τρίτης, 3 Απριλίου, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Από αυτή τη θέση, η Θεά του έρωτα, θα κάνει αυτό το καλοκαίρι μας, αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρον. Το περιβάλλον των Διδύμων είναι πρόσφορο για κάθε "αταξία" της ζωηρής Αφροδίτης. Εδώ οι ανάγκες καλύπτονται πιότερο με τα παιχνίδια και τις εναλλαγές παρά με τη σταθερότητα μια σχέσης. Ωστόσο, έχουμε άνοιξη, έρχεται ολοταχώς το καλοκαίρι και έχουμε την ανάγκη να αλεγράρουμε λίγο, που σημαίνει ότι η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα μας δώσει αυτή τη δυνατότητα. Στο πέρασμά της από τους Διδύμους θα πραγματοποιήσει αρκετές όψεις, θα μπει σε ανάδρομη πορεία, θα κάνει τα τερτίπια της, τα οποία θα σας αναλύω μέσα από αυτή τη στήλη κάθε εβδομάδα.

Προς το παρόν, με το καλημέρα σας στους Διδύμους, σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, το οποίο θα είναι πιο ακριβές την Παρασκευή και το Σάββατο. Αυτό το σύστημα όψεων προκαλεί εντάσεις καθώς χάνονται τα όρια μεταξύ αλήθειας και ψέματος ενώ οι εξαπατήσεις, οι ψευδαισθήσεις και οι ωραιοποιήσεις μπορεί να προκαλέσουν διαλυτικές καταστάσεις σε αρκετές σχέσεις. 
Το ταυ τετράγωνο δεν αποκλείει τους καινούργιους έρωτες αλλά χρήζει της προσοχής μας καθώς μπορεί να αυταπατόμαστε και να προσγειωθούμε απότομα και με πόνο. Κοινώς, όσο όμορφο κι αν είναι το ονειρικό παιχνίδι που μας παίζει ο Ποσειδώνας με το δίδυμο του έρωτα, Αφροδίτη και Άρη, όσο υπέροχο κι αν είναι να αφήσουμε την καρδιά μας να φτερουγίσει, καλό θα ήταν να βάλουμε και λίγη δόση λογικής στο παιχνίδι, σωτήρια παρουσία του ενήλικα που κρύβουμε μέσα μας, για να μη βιώσουμε τις διαλυτικές ιδιότητες της όψης μέσα από απογοήτευση και αυτοαπόρριψη.

Στις 4 Απριλίου ο Ερμής επανέρχεται επιτέλους σε ευθεία πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων. Μολονότι αυτή η θέση δεν είναι το καλύτερό του, θα νιώσουμε αρκετά πιο απελευθερωμένοι καθώς, μέρα με τη μέρα, θα ξεμπλοκάρονται υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες. Θα εκλείψουν οι καθυστερήσεις και θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για επικοινωνία.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στον άξονα Κριού - Ζυγού, η πρώτη Πανσέληνος της άνοιξης, εκτός από το υπέροχο θέαμα που θα μας χαρίσει, μας δίνει ένα χάρτη που κρύβει αρκετές παγίδες. Ο χάρτης της Πανσελήνου με γεωγραφικές συντεταγμένες για την Αθήνα μας δίνει ωροσκόπο Σκορπιό με τον Πλούτωνα να δεσπόζει στο δεύτερο οίκο της σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Χθόνια οικονομικά "παιχνίδια" και "μαγειρέματα" γίνονται πίσω από τις πλάτες μας, πράγμα που επικυρώνεται από την παρουσία του Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο του χάρτη σε αντίθεση με τον Άρη από τον δέκατο και τετράγωνο με την Αφροδίτη στον έβδομο! Αυτές οι όψεις μου δίνουν την εικόνα του όφεως, ο οποίος προσπαθεί να ξεγελάσει όχι μόνο την Εύα αλλά ολόκληρο τον ελληνικό λαό...
Βεβαίως, εδώ οφείλω να επισημάνω ότι, αν μετά από όσα έχουμε υποστεί σαν λαός, υπάρχουν ακόμα αφελείς που θα πιστέψουν στα "όμορφα τα λόγια τα μεγάλα", τότε ας σκεφτούμε κατά πόσο θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας, όταν ο Ποσειδώνας εκτός από τα ψέματα, θα φέρει την απογοήτευση και το κλάμα...

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από την Αφροδίτη στους Διδύμους, την Πανσέληνο και όλες τις όψεις που σας έχω αναλύσει παραπάνω. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη

Για να αποκτήσετε μία πληρέστερη εικόνα για τις πλανητικές επιδράσεις αυτών των ημερών, διαβάστε την ερμηνεία του  Ποσειδώνα στους Ιχθείς.