Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24 - 30/6/2012, Ταυ Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού - Πλούτωνα, Τετράγωνο Δία - Ποσειδώνα & Ερμής στο ΛέονταΑυτή η εβδομάδα είναι πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα. Οι όψεις που αναλύονται είναι ιδιαιτέρως σημαντικές. Σήμερα, Δευτέρα 25/6/2012, πραγματοποιείται με ακρίβεια το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, μία πολύ σημαντική όψη, η οποία ισχύει εδώ και αρκετές ημέρες (δυστυχώς ίσχυε τόσο στις πρόσφατες εκλογές όσο και στην ορκωμοσία της κυβέρνησης Σαμαρά) και σχετίζεται με τις φούσκες, τα παχιά λόγια και τα ψέματα. Διαβάστε την ανάλυση του τετραγώνου Δία - Ποσειδώνα εδώ. 


Αύριο, Τρίτη 26/6/2012, ο Ερμής μπαίνει στο Λέοντα για να μας βάλει σε πιο καλοκαιρινή διάθεση τεμπελιάς ή να στρέψει τα μυαλά μας στις καλοκαιρινές χαρές, τα φλερτ και τη διασκέδαση. Βεβαίως δεν μπορεί μόνος του να φέρει ένα χαρούμενο καλοκαίρι γι αυτό ας ευχηθούμε ότι οι απολαύσεις του καλοκαιριού, ο παλιμπαιδισμός και τα παιχνίδια στη θάλασσα δεν θα είναι μόνο μια ανάμνηση εν μέσω κρίσης και της μιζέριας που συνεπάγεται. Ας ευχηθούμε ότι οι έλληνες δεν θα χάσουμε το κέφι μας...


Χθες, Κυριακή 24/6/2012, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ακρίβεια το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, όψη που μας ταλανίζει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό το σκληρό τετράγωνο ευθύνεται για τη διάλυση, την αναστάτωση, το φόβο που επικρατεί τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης. 
Την Παρασκευή 29/6/2012 θα ενισχυθεί η σκληρότητά του από τον Ήλιο καθώς με τη συμβολή του Ηλίου η όψη θα μετατραπεί σε ταυ τετράγωνο και θα απελευθερώσει ενέργειες πολύ μεγάλης ισχύος. 
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας επισημάνω ότι, όταν τόσο ισχυρές δυνάμεις όπως ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σχηματίζουν όψεις, η συμβολή των προσωπικών πλανητών είναι πολύ μεγάλη καθώς σε εκείνες τις χρονικές περιόδους εκδηλώνουν γεγονότα. Δηλαδή τώρα ο Ήλιος από τον Καρκίνο πυροδοτεί το τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο που με εξώθησε στο να επιλέξω ως φωτογραφία της ανάρτησής μου, την Τιτανομαχία. Ίσως η εναλλακτική μου θα ήταν να επιλέξω την έκρηξη ενός υπερηφαιστείου...
Διαβάστε την ανάλυση του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα εδώ.  


Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από το ταυ τετράγωνο Ηλίου, Ουρανού, Πλούτωνα καθώς επίσης και από το τετράγωνο  Δία - Ποσειδώνα και όλες τις όψεις της εβδομάδας. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.


Σμάρω Σωτηράκη