Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Σύστημα Φωτός, Οκτώβριος 2012 - Ιούλιος 2013Η διδασκαλία του Συστήματος Φωτός, έχει σκοπό να αφυπνίσει και να υπενθυμίσει στον άνθρωπο την θεϊκή του καταγωγή.  Αν απελευθερώσουμε και βιώσουμε αυτή τη θεότητα σε όλες τις σχέσεις μας, αναγνωρίζοντάς την μέσα στον καθένα και εκφράζοντάς την σαν υπηρεσία στη καθημερινή μας ζωή, θα αντιληφθούμε ότι είμαστε θεία όντα και θα νιώθουμε την πραγματική ευχαρίστηση, χαρά, ευδαιμονία, ολοκλήρωση και ευτυχία.  Αυτή είναι η ουσία της κάθε αληθινής διδασκαλίας, αυτός ο σκοπός.  Πρέπει να πιστέψουμε και να βιώσουμε ότι ο άνθρωπος είναι Φως, είναι Αγάπη, είναι Δύναμη, είναι η Αιτία, είναι η Οδός, είναι ο Σκοπός.

Με στόχο την επίτευξη των παραπάνω, το Σύστημα Φωτός αποσκοπεί στην διδασκαλία ενός ιδιαίτερου τρόπου μέσω του ελέγχου του νου, των σκέψεων και των συναισθημάτων. Μέσα από αυτή τη διδασκαλία, αναπτύσσουμε σημαντικές ικανότητες που υπάρχουν μέσα μας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της προσωπικότητας, και την απελευθέρωση από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις.  Έτσι, γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι και καλύτεροι άνθρωποι και αρχίζουμε να βιώνουμε την θεϊκή μας φύση.

Η γιορτή έναρξης στο Σύστημα Φωτός για τη σεζόν 2012 – 2013 θα γίνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα! Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε και να γνωρίσουμε από κοντά όλους εσάς που θέλετε να είστε πάντα στο Φως και στην Αγάπη.

Ο 1ος  κύκλος  διαλέξεων με θέμα "Ψυχοσύνθεση" αρχίζει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 8 μμ.  Στον κύκλο αυτό των διαλέξεων που διαρκεί 4 μήνες, διδάσκεται ένας ιδιαίτερος τρόπος, όπου μαθαίνουμε να ελέγχουμε και να συνδέουμε το νου με την ψυχή.

Φέτος στο Σύστημα Φωτός θα κάνω κι εγώ μια σειρά διαλέξεων αστρολογικού περιεχομένου με σκοπό να διεισδύσουμε πιο βαθιά στα αρχέτυπα και στη ψυχοσύνθεσή μας μέσα από την ατραπό της αστρολογίας. Το πρόγραμμα των διαλέξεων είναι:
  
Ενότητα Ψυχολογική Αστρολογία
  1. Αρχέτυπα - Πλανήτες, Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, 11 πμ – 5 μμ.
  2. Αρχέτυπα – Ζώδια, Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 11 πμ – 5 μμ.
  3. Αρχέτυπα – Αφροδίτη, Άρης: «Το αιώνιο ανδρόγυνο», Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, 11 πμ – 5μμ.
  4. Αρχέτυπα – Ήλιος, Σελήνη: «Αρσενική και Θηλυκή Αρχή», Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2012, 11 πμ – 5 μμ.
Ενότητα Καρμική Αστρολογία
  • «Οι Δεσμοί της Σελήνης και το Πεπρωμένο», Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, 11 πμ – 5 μμ.
Ενότητα Εσωτερική Αστρολογία
  1. «Οι Άθλοι του Ηρακλή και ο Ζωδιακός κύκλος», Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, 11 πμ – 5 μμ.
  2. «Οι 12 Απόστολοι και ο Ζωδιακός κύκλος», Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου 2013, 11 πμ – 5 μμ.
  3. «Οι 7 Ακτίνες, οι 7 στυλοβάτες της Ανθρώπινης υπόστασης», Σάββατο και Κυριακή 19 Μαΐου 2013, 11 πμ – 5 μμ.
Σημειώσεις για τους ενδιαφερόμενους των αστρολογικών διαλέξεων:

o   Τα σεμινάρια αστρολογίας είναι σε εκπαιδευτική μορφή και δεν απαιτούνται γνώσεις αστρολογίας.
o   Δίδονται σημειώσεις από την κα Σωτηράκη.
o   Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποια από τα παραπάνω Σεμινάρια, παρακαλούνται θερμά να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν (τουλάχιστον για το 2012) για τον καλύτερο προγραμματισμό των σεμιναρίων. Mπορείτε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση : systemoflight@yahoo.gr αναφέροντας τον τίτλο του σεμιναρίου και την ημερομηνία του.
o   Στην τιμή περιλαμβάνεται ελαφρύ σνακ, καφές και χυμοί.
o   Το μάθημα θα αρχίζει στην ώρα του και παρακαλείσθε να προσέρχεσθε 5-10 λεπτά νωρίτερα.


Τόπος Διεξαγωγής των διαλέξεων και Πληροφορίες Συμμετοχής:
Σύστημα Φωτός
Αλεξανδρίδου 20
151 25 Μαρούσι
Τηλ. 210-61.79.715

Αγάπη και Φως
Σμάρω Σωτηράκη