Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10 - 16/2/2013


Νέα Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο, καινούργια αρχή και μόλις βγήκε στο διαδικτυακό χώρο το καινούργιο site του συλλόγου μας "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ" Ας είναι καλοτάξιδο!!!!!!!

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα το πρωί δυναμικά με μία Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, το ωροσκόπιο της οποίας, με συντεταγμένες Αθήνας, είναι επιεικώς εκρηκτικό. 
Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης ο Κριός σε σύνοδο με τον Ουρανό! Πλούτωνας στο δέκατο οίκο και η σχέση των δύο μεγαθηρίων το τετράγωνο, μία όψη που κρύβει ενέργεια πολλών μεγατόνων. Φαίνεται ότι θα έχουμε έναν καυτό μήνα αντιδράσεων με πολύ πιο ζωηρά αιτήματα του οργανωμένου ή μη πλήθους προς τους κυβερνώντες, τα οποία όσο πιο ζωηρά θα είναι τόσο πιο ανάλγητες απαντήσεις θα παίρνουν. 

Ο Ήλιος, η Σελήνη και η Αφροδίτη βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης. Ίσως να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα υπογραφούν πιο θετικοί νόμοι ή ότι αναμένεται κάτι θετικότερο από τις αποφάσεις τις βουλής.
Ωστόσο, το κλειδί της υπόθεσης βρίσκεται στον πολύ βεβαρημένο δωδέκατο της Νέας Σελήνης, με τον Ποσειδώνα, τον Άρη, τον Ερμή και τον Χείρωνα να δεσπόζουν στους Ιχθείς. Φαίνεται ότι "μαγειρεύονται" παρασκήνιο, ψέματα, μυστικά, ίντριγκες, λαμογιές και τέτοιου είδους καταστάσεις. 

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο "βαραίνει" την ατμόσφαιρα καθώς δεν αφήνει ελεύθερο πεδίο για έρωτες, αγάπες, άδειες τσέπες.

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο είναι αρκετά ενθαρρυντικό για όσους θέλουν να κάνουν ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή, γενικότερα, να δράσουν με σύνεση και με απώτερο σκοπό την επιτυχία και την καταξίωση.

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη και τις όψεις των πλανητών. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη