Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ερωτικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018



Ο Δεκέμβριος, αγαπημένος μήνας, έφθασε και άρχισε η προσμονή μας για τα Χριστούγεννα, για τις γιορτές, για κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, στο πρώτο δεκαήμερό του με την πολύ έντονη Νέα Σελήνη στον Τοξότη εγκυμονεί αρκετά προβλήματα. Το τετράγωνο των Φώτων με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα αφήνει πολλά περιθώρια δράσης στους ψεύτες, απατεώνες, πλανευτές και στην άσκηση της πιο ψευδούς πολιτικής. Σκάνδαλα βγαίνουν στην επιφάνεια ενώ τα ακραία καιρικά φαινόμενα με πρωταγωνιστικό στοιχείο το νερό χρήζουν της προσοχής μας.

Πάντως, τελικά θα έχουμε γιορτές. Ας εστιαστούμε στην Αγάπη κι ας αφήσουμε να γεννηθεί το βρέφος του Φωτός στις καρδιές μας. Άλλωστε αυτές οι προβλέψεις αφορούν στα ερωτικά μας! Ας επικεντρωθούμε στην Αγάπη!!!

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό (όπου κινούμενος ανάδρομα περνάει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου στη 1 Δεκεμβρίου) μέχρι τις 6 του μηνός αλλά καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι τις 15 για να κάνετε τις αγορές σας, κυρίως αν αφορούν σε ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά αντικείμενα. Επίσης, πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και για τα καινούργια ξεκινήματά σας.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στις 15 μοίρες του Τοξότη, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα βρίσκονται σε θέση τετραγώνου με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα. Αυτό το σχήμα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους που θα προέρχονται από αυταπάτες, εξαπατήσεις, αμέλειες, αφηρημάδες. Τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει, κυρίως στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), θα είναι οι συνέπειες αυταπατών ή εξαπατήσεων, δηλαδή συναισθήματα ματαίωσης. Προσοχή φίλοι μου: μην προβάλετε στους άλλους ιδιότητες που θα θέλατε να έχουν αλλά δεν τις έχουν. Δείτε καθαρά τα άτομα με τα οποία συνδιαλλάσσεστε τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά, αποφασίστε με καθαρό μυαλό κι αν μπερδευτείτε, ρωτήστε κάποιον πιο αντικειμενικό για να σας βοηθήσει. 

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου στην πρώτη μοίρα του άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα μας εξωθεί στο να βρούμε τις ισορροπίες μεταξύ κοινωνικής / επαγγελματικής ζωής και οικογένειας.

Αξιοποιείστε τον Δεκέμβριο, κλείνοντας υποθέσεις του παρελθόντος στην αρχή του μήνα. Στη συνέχεια προσπαθήστε να μην γίνετε θύματα απατεώνων ή να μην παίξετε το ρόλο του θύματος λόγω αυταπατών, προσπαθήστε να παραμένετε εστιασμένοι στον σκοπό, να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας, να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. 
Στο τέλος του μήνα απολαύστε το γιορτινό κλίμα και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάτε!

Σας εύχομαι κάθε καλό, ευτυχία, χαρά, ευημερία, αφθονία, Αγάπη και Φως!


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις ερωτικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου για κάθε ζώδιο, στις οποίες αναλύω πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα στον αισθηματικό τομέα, πατώντας εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη