Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
22 - 28 Απριλίου 2019



Χρόνια πολλά αγαπημένοι μου φίλοι! 
Αισίως φθάσαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα! Ας αξιοποιήσουμε το μήνυμά της για να μπούμε πιο βαθειά στο είναι μας, ας προσπεράσουμε τις διαστρωματώσεις του εγωισμού, της αλαζονείας, της φιλαυτίας, της ματαιοδοξίας, της ωραιοπάθειας, της κενοδοξίας κι ας προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με το Φως της Συνείδησής μας. Ας το αφήσουμε να λάμψει, να μας γιατρέψει, να μας φωτίσει και να μας οδηγήσει στο σωστό, σε μια καλύτερη, πιο αγνή, πιο θετική, πιο όμορφη ζωή. Ας αξιοποιήσουμε τον ανάδρομο Δία για να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας και να έρθουμε σε επαφή με τον Θείο Εαυτό μας.

Τη Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου, πραγματοποιείται με ακρίβεια η σύνοδος του Ηλίου με τον Ουρανό στον Ταύρο, όψη που εγκυμονεί σημαντικές αλλαγές, προϊόντα πιθανών ανατροπών, κυρίως στους γεννημένους στις πρώτες μέρες των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Οι εκπλήξεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες (εξαρτάται από τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός μας), είναι στο πρόγραμμα. Ας είμαστε δεκτικοί για να τις υποδεχθούμε κι ας τις θεωρήσουμε σαν ένα μήνυμα που θα λάβουμε από τον Ουρανό για να αλλάξουμε πορεία πλεύσης με συνιστώσες τη διάκριση και την πίστη.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου, ο Άρης από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, όψη που χρήζει προσοχής χρονιάρες μέρες καθώς προκαλεί την τάση για ιώσεις, μολύνσεις και –γενικότερα- μας ρίχνει ενεργειακά. Παράλληλα, πρέπει να προφυλαχτούμε όχι μόνο από τα μικρόβια αλλά και από την τάση μας να μην καταλαβαίνουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε, να μην αναγνωρίζουμε εύκολα τις προθέσεις των άλλων όταν μας προτρέπουν να κάνουμε κάτι, να κινδυνεύουμε από την τάση μας να αυταπατώμεθα. Οι απατεώνες θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες. Καλό θα ήταν να προσέχουμε, προκειμένου να μην πέσουμε θύματά τους αλλά ακόμη περισσότερο πρέπει να προσέχουμε τους απατεώνες που κρύβονται πίσω από τα ακριβά τους κουστούμια στα πιο καταξιωμένα κοινωνικά περιβάλλοντα.

Αγαπημένοι μου φίλοι σας εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία και χαρά! Είθε να βιώσετε την Ανάσταση και την Αναγέννηση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα!



Σμάρω Σωτηράκη