Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Σεμινάριο Εσωτερικής Αστρολογίας
Μεταβλητός Σταυρός

Εισηγητής: Σμάρω Σωτηράκη


Το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, 11:30 πμ - 4:30 μμ θα εισηγηθώ το σεμινάριο "ο Μεταβλητός Σταυρός".

Τώρα που ο Μεταβλητός Σταυρός έχει υποδεχθεί τον Δία, τον Κρόνο, τον Χείρωνα, τον Ποσειδώνα και, κυρίως, προσφάτως τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να μάθουμε ακριβώς ποιος είναι ο ρόλος του για την εξέλιξη του ανθρώπου και -κατ' επέκταση- της ανθρωπότητας.
Ένα ενδιαφέρον ταξίδι στον κόσμο της Εσωτερικής Αστρολογίας, στο οποίο θα εξηγήσω τη λειτουργία του Μεταβλητού Σταυρού και τη σημασία του στην ατραπό της μαθητείας μας ως άτομα που εξελισσόμαστε μέσα από τον κύκλο των ενσαρκώσεων.

Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο, εκτός της εσωτερικής ερμηνείας, θα σας εξηγήσω την ερμηνεία του Μεταβλητού Σταυρού στα ωροσκόπια και πώς πρέπει να τον διαχειριστούμε ώστε να αντλήσουμε τις πιο θετικές του ενέργειες με γνώμονα την ψυχολογική αστρολογία.
Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να σας δώσω την κεντρική ιδέα του σεμιναρίου είναι να χρησιμοποιήσω το απόσπασμα από το βιβλίο "Οι άθλοι του Ηρακλή" της Μπέιλη:
"...Δίδυμοι: η αλληλεπίδραση ανώτερου και κατώτερου. 
Παρθένος: Η μορφή που γαλουχεί το παιδίον Χριστός. 
Τοξότης: Ο ζηλωτής που σπεύδει στο στόχο. 
Ιχθείς: Θάνατος, κορύφωση, ο Παγκόσμιος Σωτήρας. 
Αυτός είναι ο σταυρός της καθημερινής ζωής στον οποίο υπόκεινται όλοι οι υιοί των ανθρώπων...".

Τα προσόντα που είναι απαραίτητα για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο "ο Μεταβλητός Σταυρός" είναι: α) να σας ενδιαφέρει η αστρολογία και η μελέτη της όχι μόνο ως ένα σύστημα πρόβλεψης αλλά, κυρίως, ως ένα τέλειο σύστημα αυτογνωσίας, β) να αποζητάτε την Αλήθεια και να επιδιώκετε την αυτοβελτίωση και τη διεύρυνση της συνειδητότητάς σας.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 - 8020230. 


Επειδή φροντίζω ώστε τα σεμινάριά μου να είναι πάντα ολιγομελή, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
Στα διαλείμματα θα προσφέρεται καφές ή τσάι με τα συνοδευτικά τους σνακ.

Ώρα προσέλευσης: 11 πμ.

Σμάρω Σωτηράκη