Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ταχύρρυθμα Θερινά Μαθήματα Αστρολογίας
Διαδικτυακά Μέσω Ειδικής Πλατφόρμας
Εισηγήτρια: Σμάρω Σωτηράκη



Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν θα έχουν διάρκεια 3 μηνών και θα είναι α) αρχαρίων και β) workshops για προχωρημένους και επαγγελματίες αστρολόγους.

Το τμήμα των αρχαρίων αρχίζει την Τρίτη 11 Ιουνίου και θα συνεχιστεί κάθε Τρίτη 7 – 9 μμ μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα μαθήματα των αρχαρίων απευθύνονται σε εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις τη σπουδή σου στην αστρολογία είτε για να συνεχίσεις μέχρις ότου γίνεις επαγγελματίας αστρολόγος είτε σε εσένα που θέλεις να κατανοήσεις τα αστρολογικά αρχέτυπα, τη γλώσσα που θα σου μάθει να αναγνωρίζεις ανεξερεύνητες πτυχές του εαυτού σου. Παράλληλα, θα αποκτήσεις τη γνώση για να «μελετάς» τους χάρτες των ατόμων που σε περιβάλλουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αποκτήσεις ένα ισχυρό μέσον για να γνωρίζεις την αλήθεια που κρύβεται πίσω από άτομα και καταστάσεις.

Τα workshops για προχωρημένους αρχίζουν την Πέμπτη 13 Ιουνίου και θα συνεχιστούν κάθε Πέμπτη 7 – 9 μμ μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα workshops απευθύνονται σε εσένα που έχεις κάνει κάποιους κύκλους μαθημάτων αλλά είναι αναγκαίο να εξασκηθείς στο πώς εφαρμόζεται η θεωρία στην πράξη και, κυρίως, σε εσένα που θέλεις να εμβαθύνεις στις ερμηνείες σου, θέλεις να μάθεις πώς να συνθέτεις πιο  αποτελεσματικά τις ερμηνείες σου ή είσαι επαγγελματίας και θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Στα workshops η Σμάρω Σωτηράκη θα σε κατευθύνει και θα μοιραστεί μαζί σου την πολυετή εμπειρία της ως επαγγελματίας αστρολόγος.

Τα μαθήματα θα είναι διαδικτυακά μέσω ειδικής πλατφόρμας διδασκαλίας, η οποία επιτρέπει την παρακολούθηση από όπου βρίσκεσαι, την καταγραφή του μαθήματος είτε υπό μορφή ηχητικού είτε υπό μορφή βίντεο ώστε να μπορείς να το ανακτήσεις όσες φορές και όποτε θέλεις και, φυσικά, την παρακολούθηση του μαθήματος εκ των υστέρων, τη στιγμή που εσύ μπορείς, στην περίπτωση που δεν μπορείς να είσαι online την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων.  

Στο πέρας των μαθημάτων, τόσο των αρχαρίων όσο και των προχωρημένων, θα πάρεις την ανάλογη βεβαίωση σπουδών.

Στοιχεία επικοινωνίας και κρατήσεις θέσεων:

Τηλ: 2108020230, κινητό/viber: 6951666446
e-mail: smarwsotiraki@gmail.com

Μαθήματα αστρολογίας γιατί «η γνώσις είναι δύναμη» Φράνσις Μπέικον.