Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Η Νέα Σύγχρονη Αστρολογική EγκυκλοπαίδειαΗ Νέα Σύγχρονη Αστρολογική εγκυκλοπαίδεια είναι γεγονός!

Μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρίες η 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε. ετοίμασε 16 αστρολογικούς τόμους με προσεγμένη και ιδιαίτερη εικονογράφηση και κείμενα που ξεπερνούν κάθε άλλη αστρολογική προσέγγιση.

Ο πρώτος τόμος με τίτλο «Αρχές και θεμέλια της Αστρολογίας» κυκλοφόρησε την Πέμπτη 5/1/2012 στα περίπτερα αλλά λόγω μεγάλης ζήτησης παραμένει στα περίπτερα και αυτή την εβδομάδα προκειμένου να ικανοποιηθεί το κοινό που δεν πρόλαβε και θέλει να τον αγοράσει.
Ακολουθούν οι επόμενοι από την Παρασκευή 20/1 και κάθε Παρασκευή, για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το ακόλουθο link.

Τη συγγραφή των τόμων έχουν αναλάβει οι Βασιλική Κόντη, Ματίνα Πάντζαλη, Ελίνα Τσαβδάρη, Karl-Heinz Ottinger, Σμάρω Σωτηράκη και Θανάσης Ματσώτας
Υ
πεύθυνη έκδοσης είνα η Μάρα Καζάκου.

Η επιστημονική επιμέλεια του πρώτου τόμου αλλά και άλλων, έχει γίνει από τα έμπειρα αστρολογικά χέρια της Σμάρως Σωτηράκη και του Θανάση Ματσώτα. 


Ο δεύτερος τόμος που έχει τίτλο «Πλανήτες και ζώδια» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20/1/2012 και έχει γραφτεί από τον Θανάση Ματσώτα, την Ελίνα Τσαβδάρη και την Σμάρω Σωτηράκη, η οποία έχει και την επιμέλεια.

Όλοι οι συνάδελφοι που έχουν αναλάβει τη συγγραφή της εγκυκλοπαίδειας είναι ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ".

Συμβουλή: μην χάσετε κανέναν τόμο που θα κοσμήσει τις γνώσεις και τη βιβλιοθήκη σας.