Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
15 - 21 Απριλίου 2019
Πανσέληνος Στον Άξονα Κριού - Ζυγού



Επιτέλους από αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 17 Απριλίου, παίρνουμε μία ανάσα καθώς ο Ερμής περνάει στον Κριό μετά από την μακρόχρονη παραμονή του στους Ιχθύς, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται σε πτώση, δηλαδή δημιουργεί ένα κλίμα υπόγειας επικοινωνίας. 
Όλο αυτό το διάστημα και κυρίως στην περίοδο που ήταν ανάδρομος και που ακόμη τρέχουμε για να διορθώσουμε τα προβλήματα που επέφερε, η επικοινωνία ήταν σαν τα υπόγεια ρεύματα που ναι μεν δημιουργούν κίνηση στο ύδωρ (συναίσθημα) και μάλιστα έντονη αλλά δεν είναι ορατή και γι αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνη. Αυτός ο Ερμής στις σχέσεις μας μοιάζει σαν τα δύο αντίθετα ρεύματα (εγώ και οι άλλοι) που όταν συναντηθούν δημιουργούν δίνες. Αγαπημένοι μου φίλοι τώρα, με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, θα βρούμε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα να ξεφύγουμε από τις δίνες μας και να δούμε τα θέματα που μας αφορούν πιο καθαρά. Μέχρι τις 6 Μαΐου που ο Ερμής θα παραμείνει στον Κριό, η επικοινωνία όλων, σταδιακά, θα βγαίνει στην επιφάνεια, θα γίνεται πιο καθαρή, πιο άμεση και ειλικρινής. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τις παρορμήσεις και τις υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστη αργότερα.

Την Παρασκευή 19 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού, στις 29 μοίρες των ζωδίων και με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό. Έχουμε μια Ουράνια Πανσέληνο, λίαν ανατρεπτική που θα εξωθήσει τους γεννημένους στο τέλος των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) – αρχή των σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) να κάνουν σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά τους, στις σχέσεις, στους στόχους τους.

Το Σάββατο 20 Απριλίου ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και αλλάζουν οι ενέργειες. Αμέσως θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη κλέβει την παράσταση καθώς περνάει στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15 Μαΐου. Η άνοιξη μας πιάνει για τα καλά σε αυτό το διάστημα φίλοι μου καθώς αυτή η διεκδικητική και τολμηρή Αφροδίτη θα ανάψει για τα καλά τα αίματα, οπότε το φλερτ και ο έρωτας θα πάρουν το μερτικό που τους αξίζει…



Σμάρω Σωτηράκη