Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
13 - 19 Μαΐου 2019
Πανσέληνος Στον Άξονα Ταύρου - Σκορπιού



Πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα είναι αυτή η εβδομάδα! 
Την Τετάρτη 15 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο που αγαπά, τον Ταύρο όπου είναι δυνατή καθώς είναι ο κυβερνήτης της. Μέχρι τις 9 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο, θα μας εξωθεί στο να υποστηρίζουμε τις ανάγκες μας, να γινόμαστε πιο διεκδικητικοί και να προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε την όποια ηδυπάθειά μας και τη διάθεσή μας να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στον έρωτα, στη ραστώνη, στις απολαύσεις. Με λίγα λόγια αυτή η διέλευση της Αφροδίτης μας φέρνει σε επαφή με το να αναλογιστούμε αν δίνουμε χαρές στους εαυτούς μας ή όχι. 
Αμέσως μόλις περάσει στον Ταύρο, η Αφροδίτη θα σχηματίσει μία όψη συνόδου με τον Ουρανό που, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη τους καθενός μας, μπορεί να επιφέρει άλλοτε έναν κεραυνοβόλο έρωτα κι άλλοτε έναν λυτρωτικό χωρισμό.

Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τη 1 Ιουλίου. Σε αυτή τη θέση ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο που έχει πτώση, δηλαδή βγάζει τις πιο δύστροπες πλευρές του και εξωθεί στις πιο πλάγιες για να μην πω πισώπλατες ενέργειες. Με λίγα λόγια πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αποφεύγουμε αυτούς που υιοθετούν μια στάση «χαμηλών τόνων» για να κρυφτούν πίσω από την ταμπέλα τους και να δράσουν σε βάρος μας αφού πρώτα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.

Μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή, 18 προς 19 Μαΐου θα έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού με την επίδραση του Πλούτωνα. Αυτή είναι μία μεταμορφωτική Πανσέληνος, η οποία μας καλεί να κάνουμε την αλλαγή! Ποια αλλαγή; Μα αυτή που θα προκύψει αν παρακολουθούμε τα γεγονότα που μας συμβαίνουν όχι ως «τυχεροί» ή «άτυχοι» αλλά ως υπεύθυνοι ενήλικες που γνωρίζουν ότι έχουν την ευθύνη των επιλογών τους. Σε αυτή την περίπτωση, ας είμαστε αρκετά γενναίοι ώστε να μετατρέψουμε τα λάθος σε άθλο και να φροντίσουμε να κινήσουμε τα γρανάζια των κινήτρων μας με σκοπό να επιφέρουμε τη χαρά στη ζωή μας.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. 

Σμάρω Σωτηράκη