Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
20 - 26 Μαΐου 2019



Μετά από ένα διάστημα που μας έχει ταλανίσει αρκετά, αυτή η εβδομάδα είναι κάπως καλύτερη καθώς μας αφήνει αρκετά περιθώρια δράσης και υπόσχεται σαφώς περισσότερες χαρές.

Την Τρίτη 21 Μαΐου ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στους Διδύμους που είναι ένα ζώδιο επικοινωνιακό. Ο Ερμής κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων γι αυτό μέχρι τις 4 Ιουνίου που θα βρίσκεται εκεί θα μας εξωθεί στο να αναπτύσσουμε τα επικοινωνιακά μας χαρίσματα, να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να ρίξουμε «γέφυρες» σε άτομα με τα οποία για τον άλφα ή βήτα λόγο είχαμε αποστασιοποιηθεί, να προβάλλουμε τις δουλειές μας, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνουν τα social media.

Ο Ήλιος από τους Διδύμους όχι μόνο είναι βοηθητικός στις παραπάνω δραστηριότητες αλλά τις υπογραμμίζει, ρίχνοντας περισσότερο φως στις καταστάσεις που μας αφορούν, μας εξωθεί στο να εστιαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση επικοινωνίας.
Η παρατεταμένη σύνοδος του Ηλίου και του Ερμή είναι πολύ καλή για να κλείσουμε συμφωνίες ή να προβληθούμε αλλά χρήζει προσοχής καθώς μας κάνει πιο υποκειμενικούς, «κλειδωμένους» στο δικό μας δίκιο, ελαφρώς πιο εγωιστές για να μπορούμε να μπαίνουμε στη θέση των άλλων, γεγονός που μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορές. Καλό θα ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί και να μην ξεχνάμε ότι, αν γενικά είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, τώρα πρέπει να το προσπαθήσουμε περισσότερο, να ασκήσουμε τη βούλησή μας για να μην ξεχνάμε ότι η κρίση μας θα είναι καλύτερη αν «μπαίνουμε στα παπούτσια των άλλων».
Ο υποκειμενισμός θα μπορούσε να αλλοιώσει τις ευχάριστες εξελίξεις περισσότερο στον ερωτικό τομέα που με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Διδύμους γίνεται πολλά υποσχόμενος, τουλάχιστον σε ότι σχετίζεται με το φλερτ, τις συζητήσεις, τις προσπάθειες να αναπτύξουμε τα επικοινωνιακά μας χαρίσματα για να φέρουμε στη ζωή μας το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το εξάγωνο του Άρη και του Ουρανού, όψη που εμπλουτίζει με έμπνευση τη δράση μας αλλά είναι αρκετά αποκαλυπτική. Αν η δράση μας ενέχει το στοιχείο της ειλικρίνειας, οι αποκαλύψεις θα είναι ευχάριστες εκπλήξεις. Αν, όμως, το ψέμα είναι ο οδηγός μας, τότε….

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις μου για κάθε ζώδιο, στις οποίες εξηγώ πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. 


Σμάρω Σωτηράκη