Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ερωτικές Προβλέψεις Μαΐου 2019



Καλό, ερωτικό, ανοιξιάτικο, ανθόσπαρτο μήνα αγαπημένοι μου φίλοι! 

Ο Μάιος, συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες, είναι σαφώς καλύτερο. Δεν λέω ότι δεν θα έχει τις δυσκολίες του, ιδιαίτερα σε συλλογικό/πολιτικό επίπεδο αλλά, τουλάχιστον, σε ότι αφορά τις προσωπικές μας υποθέσεις, μας επιφυλάσσει και κάποια χαμόγελα. Χαμόγελα που τα έχουμε ανάγκη μετά τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που έχουμε δεχθεί στο πρώτο τετράμηνο του 2019, ιδιαίτερα δε στο διάστημα που ο Ερμής βρίσκονταν στους Ιχθύς και μας έδειξε τι σημαίνει αναβολή, ανατροπή, υπόγεια δράση, κλπ.

Τώρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα σε όλους τους τομείς και δη στον αισθηματικό τομέα. Μιλάμε για έρωτες και αναμένεται να έχουμε πολυαστρία στον Ταύρο, το ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, την Ιέρεια του Έρωτα! 
Η δράση των πλανητών μέσα από το ζώδιο του Ταύρου, μας εξωθεί στο να αναλογιστούμε τις ανάγκες μας, να τις αποδεχθούμε και να προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε. Σε ότι αφορά τις αισθηματικές μας ανάγκες, καλό θα ήταν να μην κάνουμε εκπτώσεις καθώς αργότερα θα έρθουμε σε επαφή με τα ελλείμματά μας και δεν θα είμαστε καλά. Από την άλλη, όταν «μιλάμε» για ανάγκες, είναι απαραίτητο να κατανοούμε ότι αυτό που ζητάμε πρέπει να συνάδει προς αυτό που προσφέρουμε. Επίσης, ότι πρέπει να έχουμε την ευελιξία να προσαρμοζόμαστε και προς τις ανάγκες του ατόμου που μας ενδιαφέρει. Τέλος, καλό θα ήταν, να είμαστε αρκετά συνειδητοποιημένοι σε σχέση με τις ανάγκες μας, αν αυτές είναι όντως συνυφασμένες με τα βαθύτερα «θέλω» μας, τα προσωπικά μας κίνητρα ή αν είναι επιδράσεις και προβολές του κοινωνικού μας περίγυρου. 
Αυτοί οι προβληματισμοί περί των ερωτικών μας αναγκών είναι απαραίτητοι αυτή την περίοδο, επειδή αφ’ ενός με έναν τέτοιο διάλογο με τον εσωτερικό μας εαυτό θα μπορέσουμε να χτίσουμε την ευτυχία μας και αφ’ ετέρου, ακόμη κι αν δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία ενδοσκόπησης, θα μας αναγκάσει ο Ουρανός που θα συναντηθεί με όλους τους πλανήτες (με τον Ήλιο έχει συναντηθεί ήδη), οι οποίοι θα περάσουν στον Ταύρο, μιας και κάθεται εκεί, στις πρώτες μοίρες του, άγρυπνος φρουρός για να μετατρέψει σε έκπληξη, σε αναπάντεχο γεγονός, σε παρόρμηση, κάθε τι που έχουμε καλά κρυμμένο μέσα μας, στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου μας, αυτό που αποφεύγουμε να φέρουμε στο φως της συνείδησης γιατί εγείρει τους φόβους μας.
Υποστηρίξτε την αλήθεια σας με θάρρος και δύναμη και να είστε σίγουροι ότι καλύτερο σύμμαχο από τον Ουρανό για την κατάκτηση της ευτυχίας δεν πρόκειται να βρείτε…

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τις ερωτικές προβλέψεις του Μαΐου για κάθε ζώδιο, στις οποίες αναλύω πώς θα μας επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα στον αισθηματικό τομέα, πατώντας εδώ.


Σμάρω Σωτηράκη