Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
22 Απριλίου - 5 Μαΐου 2019
Νέα Σελήνη Στον Ταύρο



Αγαπημένοι/ες φίλοι/ες Χριστός Ανέστη! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία για εσάς και όσους αγαπάτε!!! 
Επίσης, σας εύχομαι καλό μήνα! Καλόν, αγαπημένο μήνα, μιας και ο Μάης είναι η ίδια η άνοιξη, η χαρά, η αλλαγή, ο Ήλιος και προμηνύει καλοκαιράκι. 

Φαίνεται, λοιπόν, ότι τα άστρα αυτή την εβδομάδα μας περιβάλλουν με περισσότερη στοργή σαν να θέλουν να απολαύσουμε αυτή την εβδομάδα με την Πρωτομαγιά και τα λουλούδια χωρίς πολλές εντάσεις, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε συλλογικό κάθε άλλο παρά ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου ο Ερμής αποκαλύπτει τη διττή φύση του, σχηματίζοντας δύο αντιφατικές όψεις: το ευχάριστο τρίγωνο με τον Δία και το επικίνδυνο τετράγωνο με τον Ερμή. Το τρίγωνο Ερμή – Δία είναι όψη έμπνευσης, χρήσιμη για όσους ασχολούνται με τη φιλοσοφία, με τα αρχέτυπα, με τα σύμβολα και τη σημασία τους. Πριμοδοτεί τους σπουδαστές και όσους χρησιμοποιούν τον λόγο (εισηγητές σεμιναρίων, σεναριογράφους, κλπ) για τη δουλειά τους. Το μόνο που χρήζει προσοχής με αυτή την όψη, είναι η τάση μας προς τις υπερβολές.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μας εξωθεί στο να γινόμαστε χειριστικοί με τους άλλους, να προσπαθούμε να τρυπώνουμε εκεί που δεν μας σπέρνουν, να γινόμαστε αδιάκριτοι και να χρησιμοποιούμε αυτά που έχουν εκμυστηρευτεί προς ίδιον όφελος. Προσοχή – προσοχή: μακριά από τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί μόνο εντάσεις μπορεί να προκαλέσουν.

Την Κυριακή 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σε τρίγωνο με ανοχή με τον Κρόνο. Μια Νέα Σελήνη που μας εξωθεί σε ξεκινήματα, κυρίως αν αυτά αφορούν στον οικονομικό τομέα και, γενικότερα, στο να μας καθορίσουν έναντι των αναγκών μας και των μέσων που μεταχειριζόμαστε για να τις καλύψουμε. 
Κάτω από την ομπρέλα της Νέας Σελήνης, θα έχουμε την αντίθεση του Δία με τον Άρη, όψη που χρήζει προσοχής καθώς προκαλεί την τάση για υπερβολές και απροσεξίες. Προσοχή κατά την οδήγηση και γενικότερα ήρεμες κινήσεις και αντιδράσεις.



Σμάρω Σωτηράκη