Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 15/1/2012 - 21/1/2012

Από χθες, Σάββατο 14/1/2012, η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθείς. Η λατρεμένη Θεά του Έρωτα σε αυτό το ζώδιο βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει τις πιο εκλεπτισμένες, θετικές ιδιότητές της, να ξεφύγει από την αγάπη για την ύλη του Ταύρου και τη συντροφική αγάπη του Ζυγού και να γίνει το μέσον για να εμπλουτίσουμε τη συνειδητότητά μας με υψηλές αξίες όπως η αφοσίωση και η πανανθρώπινη αγάπη, η συμπόνοια και η συγχώρεση.
Την αγάπη άνευ όρων και ορίων εκφράζει η Αφροδίτη στους Ιχθείς γι αυτό και είναι δύσκολο να εκφραστεί στην κοινωνία μας, η οποία πριμοδοτεί τα πιο ιδιοτελή συναισθήματα και τις πιο φθηνές αξίες που σχετίζονται με την εξάρτηση από την ύλη.
Ο υπέρμετρος ρομαντισμός, η ονειρική αγάπη, ο μεγάλος άμωμος έρωτας που όλα τα υπομένει σχετίζονται με την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πραγματοποιεί ένα εξάγωνο με το Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη φέρνει ευχάριστα μαντάτα καθώς, αν μη τι άλλο, θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την αισιοδοξία μας και να σκεφτόμαστε πιο θετικά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα πολλαπλασιάσει τον ρομαντισμό, τη διάθεση για διασκέδαση και εκτόνωση, για χαρά και απολαύσεις, για ερωτικές, ποιητικές, ονειρικές βραδιές!

Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη θα πραγματοποιήσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο  υπόσχεται πάθη, αισθησιασμό και περισσότερο σέξ, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της γης και του νερού. 

Οι αρνητικές επιδράσεις της Αφροδίτης στους Ιχθείς, αν ενεργοποιεί επιθετικά στοιχεία του ωροσκοπίου, είναι η τάση για ωραιοποίηση και η ψευδαίσθηση, η απάτη και η αυταπάτη που τελικά έχουν σαν αποτέλεσμά τους την απογοήτευση και τον πόνο.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη