Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22 - 28/4/2012, τα τερτίπια του Ερμή & το Φως του Ήλιου


Το βέβαιο είναι ότι αυτή τη χρονιά όλο και κάτι θα γίνεται και ποτέ μα ποτέ δε θα βαρεθούμε. Το πλανητικό σκηνικό έχει πάντα κάτι ιδιάζον να το πω; ενδιαφέρον; έντονο; Πάντως σίγουρα όλο και κάτι έχουμε να λέμε οι αστρολόγοι ενώ τα γεγονότα κάθε άλλο παρά μας διαψεύδουν.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό και σχηματίζει μία εκρηκτική όψη συνόδου με τον Ουρανό και από κοινού σχηματίζουν ένα τετράγωνο έντασης με τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές απελευθερώνουν μεγατόνους ενέργειας και δηλώνουν ότι τα θέματα του Ερμή επηρεάζονται από το τετράγωνο των δύο πλανητικών υπερδυνάμεων. 
Με λίγα λόγια θα υπάρξει ένα κλίμα αδιαλλαξίας, εντάσεων, υπεροψίας κι όλα αυτά σε μια προεκλογική περίοδο, γεγονός ανησυχητικό αν λάβουμε υπόψη μας ότι το σχήμα κάθε άλλο παρά δημοκρατικές διαδικασίες και προθέσεις καταδεικνύει. 
Και όσον αφορά την κατάστασή μας σε προσωπικό επίπεδο; τα νεύρα μας τσατάλια και πώς να μην είναι δηλαδή αν ακούμε τις υποσχέσεις που δίνονται για το καλύτερο μέλλον που υπόσχονται οι προδότες μας καθώς διεκδικούν την ψήφο μας. Μάλλον το καλύτερο αντίδοτο είναι να κλείσουμε οριστικά τις τηλεοράσεις μας ή -καλύτερα- να τις ανοίγουμε μόνο για ότι αξίζει πραγματικά τον κόπο και την εμπιστοσύνη μας.

Στο ρόλο του αντίποδα ο Ήλιος από τον Ταύρο με τα τρίγωνά του προς τον Άρη και τον Πλούτωνα στα ζώδια της γης. Αυτές οι όψεις θα βοηθήσουν να προωθήσουμε τις υποθέσεις μας, να διεκπεραιώσουμε εκκρεμότητες, να πατήσουμε πιο γερά στα πόδια μας. 
Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι τέτοιες όψεις σε γήινα ζώδια είναι βοηθητικές για να στραφούμε στο κέντρο μας και να αφουγκραστούμε τις "αλήθειες" που είναι κρυμμένες στο ηλιακό μας κέντρο, στην καρδιά μας. Το Σύμπαν μας δίνει μια διέξοδο να συνειδητοποιήσουμε τις συνέπειες των πράξεών μας και τη δύναμή μας να φέρουμε την αλλαγή. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα τρίγωνα του Ήλιου και, στις εποχές που ζούμε, όχι μόνο ο καλύτερος αλλά και ο απολύτως απαραίτητος.

Στο Astrology.gr είναι ήδη αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή και του Ήλιου που σας έχω αναλύσει παραπάνω. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη